Cały myk to wyczuć te zaczepy. W poliftowej pamiętaj że są jeszcze dwa od dołu..... Nie ma tego w manualu ani na zdjęciach. A tak na marginesie jak komuś nie jest potrzebny telefon to chętnie się zamienię ICSami.
Printable View
Cały myk to wyczuć te zaczepy. W poliftowej pamiętaj że są jeszcze dwa od dołu..... Nie ma tego w manualu ani na zdjęciach. A tak na marginesie jak komuś nie jest potrzebny telefon to chętnie się zamienię ICSami.
heh :) dzięki
jeszcze się nie zabrałem za to... zawsze coś wypadnie... a lepiej mieć luźne popołudnie jak by co niż pół godziny...
dam znać jak się z tym uporam
pzdr
pomocyyy!!
jak juzw końcu mi sie udało to wszystko poodkręcać i powyciągać.... ekwilibrystyka śrubokrętowa masakryczna... to teraz nie mogę odpiąć wtyczki od klimy... :(
jak ta cholerną wtyczkę odpiąć???
jest tam jakiś dzynks który trzeba nacisnąć alboco?
nie mogę tego wyczaić, szarpanie nawet dość mocne nie skutkuje... a nie chce czegoś wyrwać urwać...
pomocy!
pzdr
kurde próbowałem ze wszystkich stron , od spodu tez....
dzyndzel do wciśnięcia powiadasz...? :)
hmm...
Ehh kurcze a może jednak z góry, tak patrząc na tę fotkę:
http://www.forum.alfaholicy.org/166/...tml#post100937
Jakbym był w domu to bym poszedł do garażu i oblukał bo mam takiego jednego uwalonego ICSa :). Ale będę dopiero jutro wieczorem.
Spoko, kombinuje kombinuje , może się uda jakoś
dzięki
Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
ni cholera nie chce to wyjść w żaden sposób
ze zdjęcia które pokazałaś wcześniej wynika że ma wyjść cały ten czarny element, który sięstyka z icsem bezpośrednio
dobrze kombinuję? czy jednak jakiś mniejszy kawałek czarnej wtyczki
Więc tak. Polift ma inną wtyczkę niż przedlift. Zawsze w aucie trzeba coś przycisnąć żeby tą wtyczkę wyciągnąć. Tak więc szukaj aż znajdziesz. Jeżeli chodzi o panel klimy to jest on demontowalny od ICSa. Jest na dwóch "wycięciach szynowych" z zatrzaskami na końcu. Niestety czasem da się go ściągnąć dopiero po wyciągnięciu ICSa. Ponieważ tak mocno siedzi że trzeba te zatrzaski od tyłu podważyć. A nie da się jak nie wyciągniesz całości. Tylko cierpliwość Ci pomoże.