Kolego, ja bym w to też chętnie wszedł ;) oczywiście największe zainteresowanie kładę na GT i 147 (z naciskiem na ta pierwszą), z tego powodu, że oba tymi modelami jeżdżę
Printable View
Kolego, ja bym w to też chętnie wszedł ;) oczywiście największe zainteresowanie kładę na GT i 147 (z naciskiem na ta pierwszą), z tego powodu, że oba tymi modelami jeżdżę
jak będzie dział humor to ja się piszę :jester:
Właśnie szukam odpowiedniego szablonu. :P
Ty, ja dopiero zauważyłem, kto założył temat :D nie mam daleko do Ciebie Artur, więc mogę Ci pomóc. Zawsze face to face łatwiej :P
hehe no jedną stronę już mam kiedy miałem jeszcze Kawasaki KLE 500 i naszło mnie na następną. Kocham Alfe i mam zamiar zrobić taki servis z wszystkimi modelami. Myślę czy zrobić we Flash-u czy zwykłą. Podawajcie pomysły na szablon http://www.templatemo.com/page/1 Flash-owy mam już zassany i go przejrzę. Swoją drogą szukam również zwykłego wypasionego CSS, choć to flash-owy ma być alternatywą, ale zwykły nie był by taki zły.
Robienie jakiegokolwiek serwisu we Flashu to nieporozumienie. Jeśli chcecie coś darmowego i łatwego w obsłudze to sobie zainstalujcie na jakimś hostingu Wordpressa, jest do niego multum darmowych styli graficznych i z późniejszą obsługą każdy sobie poradzi.
Coś ciemnego lub stonowanego ;) czarny lub grafitowy, siwy zawsze jest stylowy ;)
http://www.000webhost.com/ dość dobry i darmowy serwerek
dodatkowo hula na nim Joomla! :) myslę ze nadawała by się na taki projekt, latwa w obsludze (PL) sporo tutek i pomocy online i szablonow modów dodatków itp itd.
Stronka będzie wyglądała tak tak na foto poniżej. Może jeszcze zmienię, ale na pewno takie klimaty będą.
Załącznik 61852
Proponuję, żeby się jednak zdecydować w jakim jednym konkretnym języku piszesz tę stronę. Bo tekstami typu "Witaj w servisie (...) poświęconemu autu" nie przynosisz Alfistom dobrej opinii, a i czytać tego nikt nie będzie. Poza tym bez porządnego technicznego zaplecza szkoda Twojego czasu i słomianego zapału, to nie zakładanie skrzynki pocztowej... Od wyboru darmowego szablonu front-endu do stworzenia poważnego serwisu jeszcze bardzo daleka droga.