Miałam dokładnie ten sam problem... przyczyna okazała się banalnie prosta: nie łączyły kabelki od poduszki pod fotelem kierowcy i dlatego też podczas jazdy zapalała się i gasła jej kontrolka :) 5 minut u elektryka i po kłopocie.
Pozdrawiam
Printable View
Miałam dokładnie ten sam problem... przyczyna okazała się banalnie prosta: nie łączyły kabelki od poduszki pod fotelem kierowcy i dlatego też podczas jazdy zapalała się i gasła jej kontrolka :) 5 minut u elektryka i po kłopocie.
Pozdrawiam
SPIKE w takim razie mozna w fabryce na kolach,silniku,drzwiach,lampach,swiatłach dac plastik z napisem srs airbag?? Na tym schemacie który zamieściłeś ilu poduszek się doliczyłeś w tej alfie 147?? Jak załóżmy ktoś sprzedaje alfe czy inne auto pisze na wyposażeniu 12xairbag to co mam sie liczyc,ze nawet czolowych nie ma bo tam sa napisy,ale nie koniecznie sie tam musza znajdowac?! Widziałem ostatnio alfe GT po wypadku dosyć grubym i wszedzie gdzie miała napisane airbag poduchy wystrzeliły ponieważ była z każdej strony pognieciona.
10x airbag, potwierdzone przez servis. Nie pytalem ile jest jak jakies wystrzelily tylko o to ile jest jak widze na wlasne oczy 10, czy to prawda? czy tylko jakis chwyt marketingowy.
Co do schemacikow to tez roznie bywa, rozne wersje, schematy i ksiazki wychodza
alfaholik-Bioły
Napis airbag nie znajduje się byle gdzie tak dla estetyki jest bo oznacza,że znajduje się w tym miejscu poduszka i to jest zarazem informacja dla kierowcy i pasażerów...
To samo mi powiedzieli, nie mozna ladowac napisow ...bo tak im sie tylko chce.., miejsc tych nie mozna zakrywac itd. i tylko po to oznaczenia