Jak jest zwalona to tak. Jak jest dobra to po odpieciu ma muła. Przepływke masz oryginał.
Printable View
Jak jest zwalona to tak. Jak jest dobra to po odpieciu ma muła. Przepływke masz oryginał.
zauwazylem ze mam zaslepiona ta miedziana? rureczke http://allegro.pl/egr-zawor-alfa-rom...410570615.html ale tylko po jednej stronie od stronysilnika nie od strony egr .Nie wiem dlaczego byla zaslepka ale po sciagnieciu jej i przegonieniu autka na 3 biegu na ponad 3 tys obrotow z PODPIETYM przeplywomierzem auto ma mniejszego mula mysle ze zbiera sie teraz normalnie ALE dalej nie moge nim pojechac wiecej niz 130 km /h
Trzeba było pisać tak od razu kolego. Jeżeli nie przekroczysz 130 km/h to auto przełącza ci się w tryb awaryjny. Śmigaj na komputer bo to może być całkowicie co innego- egr, przepływka lub coś z masami powietrza, zawór overboost i.t.d. Tylko jedź do kogoś z odpowiednim programem, mp.ASo
bylem na kompie 0 bledów.Co sie okazalo to byly wlasciciel "z tego co zrozumialem od mecha " zchipował go i dal nowy "map?" i niby teraz ma auto jezdzic bez przyplywki dlatego ma takiego buta .hmm co o tym sadzic ?
Co???? Pierwszy raz słyszę taką bzdurę.Przepływomierz to bardzo ważne urządzenie! Chłopie - zmień mechanika. Ja też mam wgrane inne mapy ale nic więcej nie ruszane. Ktoś nieźle namieszał w tym silniku
bylem u 3 mechanikow i nie mialem zadnego bledu ...-.-
Jak jest zepsuta to tak, jak dobra ma muła