-
Co do instalacji gazowych w silnikach typu BOXER również mam mieszane uczucia, ale niedawno jeden z kolegów wspomniał mi o firmie zajmującej sie profesjonalnym montażem LPG w Łodzi - nie wiem czy można mu wierzyć, ale wspominał, że mają spore doświadczenie i już przed montażem są w stanie powiedzieć czy jest sens zakładania instalacji w danym samochodzie czy też nie. Jeśli natomiast już założom i instalacja nie zdaje egzaminu - ponoć ją demontują i oddają kasę.
Jeśli jest ktoś zainteresowany podaję namiary:
http://www.nagaz.pl/
Jeśli uda się komuś dowiedzieć czegoś więcej o tej firmie oraz instalacji LPG w silniku typu BOXER z przyjemnością poczytam :>>
-
Nie bedę kontynuował tematu LPG, bo już wielokrotnie przedstawiałem swoją opinie na ten temat. Po krótce.... Jeżdzę na gazie, bo benzyna kosztuje 5zł.... gdyby kosztowała 2.5 jezdziłbym na benzynie. Choc moje auto jest słabsze na gazie, nie przeszkadza mi to zbytnio, gdyż w wyścigach nie startuję. chce jednak zalozyc BLOS, zeby nieco ozywić silnik.
Jestem studentem, nie zarabiam na bieżąco, wiec LPG jest dla mnie dobrym rozwiązaniem. BTW, dodam tylko, ze poza pełnym zbiornikiem gazu, mam też benzyne w baku :)
-
tez mam 145 boxerka z gazem tyle ze gosc zalozyl tania instalke bez silniczka krokowego (regulacja na srubie) i troche lipnie to hula ale zamierzam zalozyc blosa i zobacze co wtedy ale ogolnie nie narzekam leje gaz na shelu i auto smiga jakos