Czy jest dużo mniejsza od 147?Cytat:
Napisał currahee
Printable View
Czy jest dużo mniejsza od 147?Cytat:
Napisał currahee
Zewnętrznie może troszkę ale nie rzuca się to wyraznie w oczy (przynajmniej w salonie, na ulicy pewnie inaczej). Natomiast w środku jest bardzo dużo miejsca, chyba więcej jak w 147 (przynajmniej z przodu). Za kierownicą można poczuć się jakby się siedziało w większym sportowym aucie :mrgreen:
Wygląda ochydnie <niee>
Ochydnie to za duże słowo wg. mnie, choć nie ukrywam że za tą kasę wolałbym kilkuletnią 166 w full wypasie albo GTVkę V6...Cytat:
Napisał 75andrew155
Ale o gustach się nie dyskutuje i pewnie znajdzie nabywce ale napewno nie w mojej osobie...
Pozdrawiam Alfisti
8C też wygląda ochydnie?Cytat:
Napisał 75andrew155
Czemu te głąby robią coraz brzydsze Alfa Romeo , niech wskrzeszą SZ. RZ i dodadzą nowoczesne Alfoskie V6
Ja natomiast przy salonie widzialem nowa Lancie Delte
Raczej wskrzeszenie Alfy SZ RZ ma mało wspólnego z Mito który ma się sprzedawać w tysiącach a nie dziesiątkach egzemplarzy. Do wszystkiego można się przyzwyczaić. A mito zdecydowanie lepiej wygląda w realu niż na fotkach. Widzałem obok siebie stojącą Mito i Brere. i samego mnie to mocno zaskoczyło, ale brera wygląda nie tylko na większą siostre ale i zdecydowanie starszą.
Ja siebie niewidzę w takim niby aucie i tak patrzę na samochody te światła z przodu to straszydło ;|/ ale przyznam że w realu jej nie widziałem i pewnie żeby nie znaczek Alfoski nigdy by mi nie przyszło do głowy że to właśnie Alfa
Nie ma co płakać 1,4t (150ps) w aucie o masie 1140 kilo będzie fajne, a GTA to powinien być niezły wiatrak, i niech się wszyscy brandzlerzy ibiz cupra, cooperów-s, czy focusów RS schowają :lol: Powoli idzie ku dobremu