Napewno tak u mnie jest mniejsze spalanie o jakieś 1.5 do 2 litrów na 100 kmCytat:
Napisał bimski
Printable View
Napewno tak u mnie jest mniejsze spalanie o jakieś 1.5 do 2 litrów na 100 kmCytat:
Napisał bimski
U mnie natomiast w spalaniu znaczących różnic nie odnotowano, więc - nie jest to regułą. :)Cytat:
Napisał 75andrew155
bylem kiedys obecny przy badaniu paliwa na shellu i 95 miala 92 oktany, 98 miala 95 a VPOWER 98 takze jest odp co do oktanow, ja jezdzilem na 95 pozniej kupe czasu na 98 a teraz ze wzgledu na cene bywa to roznie, zmian w pracy silnika nie widze, spalanie jest mniejsze na 98 i okolo 1 litra wlasnie, zadnych skutkow ubocznych nie zauwazamCytat:
Napisał Majka
Wlałem i muszę przyznać że jest lepiej, autko nigdy nie było zamulone, a teraz jeszcze lepiej przyspiesza. Kupiłem na Shell'u ~25zł.Cytat:
Napisał bimski
ja czesto mieszam,zeby moja bella czasem poczula cos lepszego...i przyznac musze ze jest lepiej..ze spalaniem i tym ze poprostu troche lepiej sie zbiera...a jak wleje 98 bez domieszki to wogole jest rakieta....minimalna zmiana ale zauwazalna... :mrgreen:
a według Was na jakich stacjach jest najlepsze paliwo??
Nie wiem na jakiej jest najlepsze, ale zazwyczaj tankuję na BP i nie narzekam. Chociaż zamierzam się skusić na ofertę Shell'a - V-Power Racing. To będzie kaloryczna dieta, trochę droga, ale tak na próbę...Cytat:
Napisał Yyogi22
Na stacjach w Europie zachodniej. :DDD , najlepiej jechało mi się na paliwie które zatankowałem w Austrii.Cytat:
Napisał Yyogi22
A ja najmilej wspominam paliwo ze stacji "Slovnaft" zatankowane w Słowenii :wink: Naprawdę jakościowo było b.dobre.Cytat:
Napisał Lesio
ja tam mam zaufanie do BP ultimade 98 :) od czasu do czasu kiedy portfel po wypłacie się uśmiechnie to zaleje 99+ tak żeby silnik się wyczyścił :)