nie, to jest oznaka że, któraś żarówka z oświetlenia obowiązkowego nie działa - jest przepalona - zapal obejdź samochód i sprawdź , łącznie z oświetleniem tablicy.
Printable View
nie, to jest oznaka że, któraś żarówka z oświetlenia obowiązkowego nie działa - jest przepalona - zapal obejdź samochód i sprawdź , łącznie z oświetleniem tablicy.
Nie dostalem odpowiedzi ;) czy faluja wolne obroty?
Tak. Delikatnie skaczą. Ale to też nie zawsze. Czasem jest idealnie - bez związku z tym czy silnik jest cieply czy zimny...
Wskażówka faluje +/- 1mm góra dół
srebrna 2.5 z Wrocławia? Uszkodzony tempomat i latające obroty by pasowały
Tak. Kupiłem ten samochód.. fajnie wyposażony.. i podjąłem się ratowania go :)
- Dziś byłem na wizycie w ASO. Zostaje do listy dopisana konieczność wymiany tulejek tylnych na przednich wachaczach. Juz zamowione.
- Co do żarówek - faktycznie.. jedna nie świeci. Jutro się tym zajmę i zobaczę jak będzie.
- Manetka z tempomatu zamówiona - jutro bedzie.
- Falowanie obrotów - to dopiero przede mna
- Drganie paska osprzętu, a co za tym idzie dziwne szumy - to w czwartek :)
po mojemu auto ma problem z zapłonem tj świece lub cewka słychać coś jakby gdzieś było przebicie. A jeszcze co mi się rzuciło w oko to gość ma rzekomo kwity na wymianę rozrządu tylko że cena za ten rozrząd to 400 złotych:)wiem nie wiem co to za rozrząd za 1/3 ceny. Opony wymienił gość czy dalej były takie mega hucząco-tupiące? A auto ogólnie ładne ,szczególnie wnętrze.
Rozrzad za 400zl to sama robocizna bo to jest 2ga czesc paragonu... 1szej.. nie doszukalem sie. No nic.. na wiosne wymienie i tak.
Opony z przodu byly "rozne". Jednak juz jest zalozony nowy komplet.
No nic ;) Na dniach założe swój temat w ktorym bedziecie mogli sledzic dalej rozwoj sytuacji.
Wazne ze silnik suchutki, zadnych wyciekow itp.
Co do zapolonu/cewki - zobaczymy co powiedza panowie z Auto-ital.
Narazie to musze wymienic tulejke od lapy gornej silnika, tulejki na przednich wachaczach oraz olej i filtry.
Jasne ;) "odpukac", jak narazie to mam same pozytywne wspomnienia co do AR :D
Czas pokaże. Teraz muszę przywrócić stan autka do stanu używalności na codzień ;)
Swoją drogą - jaki jest koszt części za rozrząd wraz z pompą wody + ile wynosi średnio koszt robocizny?
Ja za czesci placilem cos ok 1200pln+400 robota.