Cytat:
2. Mantis trochę śmieszne jest twoje ocenianie i zaglądanie do cudzych portfeli. Idąc twoim tokiem myślenia napiszę: ciesz się że możesz jeździć Mito i śmigać na każdy zlot,spot nie patrząc na koszty...
Mylisz się. Daleki jestem od oceniania ludzi, sam też wiem bardzo dobrze co to bieda i nie segreguję ludzi przez pryzmat ich materialnego bogactwa czy zdolności finansowych. Mam praktycznie najtańszy model MiTo, kupiłem nowy wyłącznie dlatego, że użytkuję auto codziennie i nie stać mnie na reanimowanie trupa przy każdej awarii (jak to miało miejsce przy poprzednim, używanym samochodzie). Nie jestem kawalerem i mam obowiązki które skutecznie ograniczają czas, więc na wszystkie spoty też nie jeżdżę.
Cytat:
Ja się najeździłem po Polsce na różne spoty,zloty i teraz mam ważniejsze wydatki niż jeźdżenie poraz 50ty pod Tesco na spota gdzie pojawia się 5 aut, postać, pokopać oponę przez 10min, zapalić papierosa, pogadać ciąglę o tym samym i wrócić
Ty Snake zwykle jesteś obecny, sam też współorganizowałeś świetny spot, więc absolutnie nie myślałem o Tobie pisząc wcześniejszą krytykę. To jak spotkanie wygląda i czy ludziska mają o czym gadać zależy przede wszystkim od nich. Przecież nie chodzi o to by postawić swoje auto w szeregu między innymi Bellami i się onanizować w myślach, jacy to my jesteśmy cool. Spot to przede wszystkim spotkanie ludzi. I jeśli ktoś czuje się członkiem społeczności, to też chce w niej uczestniczyć.