Ja kupiłem siłownik SLAVE na www.nowyelektronik.pl w katowicach. Ty do drzwi kierowcy bedziesz raczej potrzebował MASTER żeby sterował resztą siłowników. Siły uciągu niestety nie pamiętam
Printable View
Ja kupiłem siłownik SLAVE na www.nowyelektronik.pl w katowicach. Ty do drzwi kierowcy bedziesz raczej potrzebował MASTER żeby sterował resztą siłowników. Siły uciągu niestety nie pamiętam
Ok wielkie dzięki!
Panowie rozumiem , że aby dostać się do tego siłownika nie trzeba demontować zamka z drzwi i znajduje się on grzieś w widocznym miejscu? Powiem szczerze, że z racji dostępu do samego zamka odkłądam i odkłądam naprawe tego cholerstwa, ale za te pieniadze to sie za to zabiore.
oki dzieki ze wkoncu ktos sie tym zainteresowal. jakby ktos zlpal jeszcze jakis pomysl na zamek to niech dopisze
"fackamaka" - dzieki bardzo
Witam, czas odświerzyć stary temat... czy ktoś pamieta lub ma dokumentacje techniczna do rozpiski kabli od sterowania zamka w drzwiach, Chce podlaczyć uniwersalne sterowniki w drzwiach(padły 3 zamki) Dla ułatwienia podam kolory kabli:
drzwi tył: szaro-zielony , żółto-czarny, fioletowo-czarny i zielony
drzwi przód kierowca: biało-zielony, kremowo-zielony, żółto-czarny i czarny + mała wtyczka żółty i ciemno zielono żółty(za co odpowiada ta wtyczka mała)
Pozdrawiam.
- - - Updated - - -
kabelki już ogarnięte, prosze tylko o informacje jak podłączyliście silownik slave (czy do 2 kabli od sterowania czy inna kombinacja z chwilowym sygnałem)