Jak po naprawie polepszyło sie? W sumie i ja się zdecydowałem - póki jest gwarancja....
Printable View
Jednak się rozmyśliłem przy tych wszystkich głosach, że lepiej nie ruszać (również z serwisu) - mnie się gwarancja kończy w czerwcu, więc mam czas na zastanawianie się.
Witam,u mnie jest taka sprawa że przy szybkiej zmianie z 2 na 3 następuje lekkie chaczenie,przy wolnej zmianie tego nie ma,czy ktoś ma podobnie ?
Nie wiem, czy to ta sama skrzynia, ale ja miałem podobnie przy redukcji z 5 na 4. Trochę musiałem się nabuldoczyć, żeby serwis łaskawie uznał, że to podlega gwarancji, "bo to nie jest skrzynia sportowa", etc. W końcu zrobili, wymienili zespół czwartego biegu. Jak rozumiem, problem dotyczył synchronizatora.
Jestem po wymianie kół pierwszego biegu - jak na razie wszelkie problemy (głównie przy aktywnym S&S) z jego włączeniem zniknęły
Keep us updated :).
Jestem po wymianie kół pierwszego i drugiego biegu. Dodatkowo wymieniono jakieś łożyska w skrzyni. Po wymianie biegi wchodzą dużo lepiej.
Hmmm... Może się pokuszę o wymianę na wiosnę.
Mi kończyła się gwarancja i podjąłem decyzje, że trzeba to załatwić. W moim przypadku decyzja okazała się słuszna :)
Biegi (szczególnie "1") wchodzą teraz bez zarzutu