próbowałem z najmniejszą prędkością i też do końca zapełniałem i du... z tego była, poprostu za niska jakość płyty..., przynajmniej u mnie jak i u Czarka
Printable View
Fajnie, że znalazło sie rozwiązanie. Moja zmieniarka czyta wszystko co papadnie (Esperanza, Platinium i inne gó..o) choć może mieć problemy z 1 lub 2 utworem- laser źle ustawia sie przy środku płyty, im bardziej na zewnątrz tym mniej wrażliwy na telepanie autem. Fakt, że laser juz ostatkiem sił ciągnie...
U mnie wszystko czyta i te tanie i drogie, tylko ze nagrywam je przez mediaplayera najmniejsza predkoscia.
Laser pada.. Tez tak mialem ale pomoglo nagrywanie plyty w jak najmniejszej predkosci i nagrywanie muzy na typowo muzycznych plytach. Popytaj o takie ja dawalem chyba 4 zl za jedna plyte do nagrywania muzyki i pomoglo.Ale nie zawsze odtwarzalo.Czeka Cie wymiana lasera kolego;/
Szkoda, że nie ma możliwości zamontowania zmieniarki mp3 :/ Do 147/156/159 podchodzą a do 166 już nie mogli ogarnąć.
jak to nie? gdzie Ty się ukrywałeś do tej pory???? jest dwóch producentów.
Miałam dokładnie tą samą sytuację. Pobiegłam do kiosku,kupiłam parę płytek CD - nieznanego producenta,wypalam prędkością x8 i...NIC.
Przez przypadek wpadły w moje ręce płyty TDK i w Alfie grało,że aż miło. Płyty "Esperanza" (tańszy odpowiednik) również są odczytywane bez większego problemu.
Może nie od razu w bunkrze ;) Skoro zapisy były dawno, to faktycznie musiałem przegapić :) Ale to też ze wzg. na to że mam 156 ;)
Ale z tego co pamiętam był kiedyś problem ze zmieniarkami do 166 i teraz już nie wiem czy chodziło o dostępność czy cenę.... ;)
W każdym bądź razie nie zastanawiałbym się ani chwili nad zakupem jakbym był na miejscu autora tematu :)
Kończę OT
Pozdrawiam