każdy mieszalny z innymi płynami ja ostatnio dolewałem DYNAGEL 2000 bo nie było w okolicy Paraflu i musiałem zamawiać a miałem podobną sytuacjęCytat:
Napisał b.pawelek
Pozdro
Printable View
każdy mieszalny z innymi płynami ja ostatnio dolewałem DYNAGEL 2000 bo nie było w okolicy Paraflu i musiałem zamawiać a miałem podobną sytuacjęCytat:
Napisał b.pawelek
Pozdro
ja się po prostu obawiam zeby się nie okazało że to co ja mam zalane nie nadaje się do mieszania z innymi płynami.
Dolej tak jak ktoś wspominał wody destylowanej i obserwuj co się będzie działo dalej.
Najwyżej przed zimą wymienisz cały płyn.
twoj moze byc nie mieszalny z innymi płynami wiec nie mozesz go dolewac do innych płynow niemszalnych ,ale mozesz dolac płyn mieszalny do niego podjedz do mechanika albo na stajęe to ci jeszcze pokażą który możeszCytat:
Napisał b.pawelek
pozdro
Panie i Panowie, jak spuścić płyn z całego układu?? Mam na myśli blok silnika? Poradźcie jak to zrobić, bo kurcze dzisiaj główkowałem ze znajomym mechanikiem i ni w ząb nie wiedzieliśmy jak to zrobić...
moj mechanik lał nowy płyn tak długo aż i on zaczął się wylewać przy chłodnicy. Może to jest sposób.
Wystarczy okręcić opaskę przy dolnym wężu ch łodnicy i płyn wyleci