@Saimonse
U mnie było to samo - nie chciało wgrać 5.5 ani 5.6, ciągle usb error 10. Przeleciałem wszystkie peny i dupa. Wiesz co pomogło? Zainstalowałem po prostu język angielski bez oprogramowania i hula do dzisiaj :)
Printable View
@Saimonse
U mnie było to samo - nie chciało wgrać 5.5 ani 5.6, ciągle usb error 10. Przeleciałem wszystkie peny i dupa. Wiesz co pomogło? Zainstalowałem po prostu język angielski bez oprogramowania i hula do dzisiaj :)
Tak jak kolega wyżej pisze...
Jeżeli macie błąd związany z brakiem języka to wystarczy wgrać język. Nie róbcie aktualizacji softu.
USB ERROR 10 wyskakuje też wtedy, gdy mamy już soft 5.6 i chcemy wgrać go ponownie lub starszy 5.5
Google -> wpisujemy "Blue&Me language pack" i jechane!
cześć
wiem koledzy ze to temat pierdyliard razy poruszany na forum ale ....
robie wszystko ( tak może mi się wydawać) jak koledzy tu na forum opisywali
szperam szukam i dostaję białej gorączki
chce zrobić aktualizację ale nie rusza mi z pena b&m
wyświetla bład: "usb data configuration error"
coś magicznego w usb trzeba zrobić jak tylko wsypać pliki ze strony b&m?
Używaj opcji "szukaj". Przykładowe rozwiązania masz w tym temacie.
- magil
wiele pendrivów nie działa dobrzez z B&M, próbuj inne. pełny format przed wgraniem plików, i system plików o ile jeszcze pamiętam FAT16.
też widziałem u siebie ten błąd, nie pamietam już czy to było przy właśnie pendrivie który nie działał sprawnie z B&M (bo jeden nie działał, dopiero drugi), czy sprawa dotyczyła tego że przez głupią pomyłkę zacząłem od wgrywania updatu do 5.6, a trzeba było najpierw 5.5 (strona jakoś tak wyświetliła mi się ze widać było tylko 5.6, dopiero po przeskrolowaniu niżej był 5.5)
ja na starym module który mi w końcu padł przerobiłem z 40 penów i nie poszło.
ok, ale pewnie Twoj modul mial jakis problem, natomiast w zwyklych przypadkach jest jak napisalem
Powinien być taki za jak najmniejsza pojemnością