Podlaczylem go na krotko. I dziala. A jak wpinam wtyczke do odkręconego silniczka to się kręci silniczel ale tylko jak wtyczka jest wsadzona do polowy. Jak wsadze calkiem nie działa.pinow jest 5 plus 1 pusty. Mam klime 2 strefową
Printable View
Podlaczylem go na krotko. I dziala. A jak wpinam wtyczke do odkręconego silniczka to się kręci silniczel ale tylko jak wtyczka jest wsadzona do polowy. Jak wsadze calkiem nie działa.pinow jest 5 plus 1 pusty. Mam klime 2 strefową
To zobacz czy przypadkiem we wtyczce nie są pozaginane blaszki czy jakis kabelek nie jest przełamany.
Warto tez wyjąć płytke drukowaną z tegeo regulatora i zobaczyc czy nie ma zimnych lutów.
ja np miałem non stop ciepło w samochodzie z powodu samego silniczka i okazało się tak jak kolega mówił... zimne luty i po problemie... nie dałem anie złotówki za naprawę;)
To fajnie. U mnie tez juz dziala. Klucze mam wiec nie bylo problemu. A u mnie padl jakis uklad. Silniczek sprawdzalem z osobnego zasilania. Plytke tez. Jak dorwe gdzies miernik to sprawdze co bylo. A na razie ciesze sie "nowym" silniczkiem za. 35 zl.
ten klucz 5,5 pamiętam jak kląłem ze mi kluczyki nie pasują aż wreszcie znalazłem w garażu zestaw nietypowych nasadek;D no i wtedy to już z górki było;)
A co może być przyczyną działania ogrzewania tylko od strony kierowcy?
A gdzie jest, bo z tego co wybadałem jest jeden "pomieszczeniowy" pod radiem i po dwa w kanałach (lewy/prawy/góra/dół). Te w kanałach mierzą temperaturę przepływanego powietrza.
Czujniki są za tymi krateczkami w panelu sterowania :