Nie ukrywam, że już od jakiegoś czasu ;)
Printable View
Pozdrawiam:)
Nieśmiało ale coraz ładniej ;) Witam zmotoryzowanych kaliszaków i okolicznych :ridinghorse:
W ciągu dwóch tygodni zmienimy blachy na dolnośląskie, bedzie łatwiej rozpoznać, heh ;)
A na spocik jak najbardziej się piszę, tylko trzeba by wcześniej ustalić kiedy co i jak, pracuje od rana do wieczora wiec weekendy mam dosc zawalone prywatnymi sprawami, czasem tez jezdze z psami na wystawy.
A takie pytanko, bo bezdyskusyjnie chcę zakonserwować od razu cały spód na zimę. Kiedy najlepiej to zrobić? tzn. już teraz czy poczekać aż się jesień rozkręci?
ja bym nie czekał, bo może się okazać przypadkiem że za dwa tygodnie spadnie śnieg, a po co kłaść konserwacje na solanke... rób od razu
co do spotu, proponuje zarejestrować sie też na www.alfaclub.pl bo tam raczej kalisz działa i tam sie umawiamy
dzięki za info :)
Na co czekać? ;)
heh, no bo narazie jest w miare sucho, ale w sumie jak bedzie miała wizyte to niech jej robi co trzeba ;)
Również dołączam się do powitań :)
A który to chciał mnie dzisiaj na środku Górnośląskiej ok 10 rano rozjechać, hę? srebrna 156 :P
a bo się kręcisz ludziom pod nogami rano zapewne, kiedy to się śpieszą do pracy! ;) ale to nie ja - ja srebrnej nie posiadam hihi