Nic nie razi lampy ustawione na stacji kontroli a wyszło tak bo było telefonem robione zdjecie . a hidy tez sa nie legalne predzej do nich sie do czepią bo wystarczy ze spojrzy na przetwornice co sa pakakowane byle gdzie :)
Printable View
Nic nie razi lampy ustawione na stacji kontroli a wyszło tak bo było telefonem robione zdjecie . a hidy tez sa nie legalne predzej do nich sie do czepią bo wystarczy ze spojrzy na przetwornice co sa pakakowane byle gdzie :)
Miałem 2 komplety Osram Nightbreaker pierw zwykłe później Plus i ani jedne ani drugie nie wytrzymały nawet roku a przebieg roczny ok 12tys
Zdecydowanie nie polecam.
Może jeździsz po kopcach z ziemniakami? ;) (żart)
ja tam wstawiłem standardowe H7 Osram Ultra Life. Świeca dobrze i dłuuuuuugo
Noo teraz widać, że nie oślepia, tak jak na zdjęciach. Brawo za dokładnie pokazujący filmik. Sprzedajesz te żarówki? :D
przyznaję wymieniłem również jest bardzo fajnie i ładnie ;)
- - - Updated - - -
lewa strona Kamila już wymienione żarówki na Osram cool blue a moja jeszcze na starych (teraz również śmiga na cool blue) pozdrawiam Załącznik 70127
Zarówki chyba zostaja bo nie jest tak zle w nocy a jadac ostatnio przez jakies lasy to i tak zawsze na długich .zastanawiam sie czy nie wzucic h1 na długie . bo długie i tak musisz wyłaczyc jak ktos leci z przeciwka ale mysle tez o tungsram 90% to juz wogle była by bajka.hyper h1 kosztuja 19 zł wiec chyba nie duzo , a zpolerowac musze bo sa za bardzo porysowane klosze takie zmatowiałe musze sie za to zabrac jakos.
Zaciekawił mnie ten temat i te stosunkowo tanie żarówki :) Wiadomo białe światło wygląda nowocześniej i lepiej oświetla drogę. Planuję kupić H7 na mijania, H1 na długie, ale co z postojówkami? Możecie coś polecić, aby nie psuły efektu i nie wywalały błedu? ;)