Kremowych jest całkiem sporo i muszę przyznać, że w tym kolorze też wyglądają fajnie, ale mówcie co chcecie GT czerwona jest najpiękniejsza i koniec :D
Printable View
Kremowych jest całkiem sporo i muszę przyznać, że w tym kolorze też wyglądają fajnie, ale mówcie co chcecie GT czerwona jest najpiękniejsza i koniec :D
TO SIĘ ZGADZE CZERWONA (ROSSO )JEST ZAJEBISTA I TAKIEJ NADAL SZUKAM .ale jak juz jest to "same złomki" stoi w n.Sączu czerwona 2004r z przebiegiem 146 tyś.a po vinie wychodzi ze w 2005 r. juz miała 90 tyś,samochód z wypożyczalnie samochód we Włoszech, zresztą w Myślenicach tez jest czerwona za 21500.ma 120 na tarczy a w w 2007 miała 107 tyś.łyse opony.wnętrze po praniu ,kpl.hamulców do wymiany,masakra to co ludzie próbują sprzedawać.Jak coś to mam czujnik do lakieru.Pozdrawiam
Ta z nowego sącza jeszcze bita była po bokach z tego co pamiętam. A Tobie dawno ta czerwona uciekła?
bardzo dawno. W lipcu ubiegłego roku. Wtedy znalazłem srebrną no i wybór padł właśnie na nią :)
A bo myślałem, że może teraz patrzyłeś, bo poszła ładna GT czerwona do Siedlec ;)
nie,nie :) a ta czerwona też z bananową skórką, navi i resztą pełnego wyposażenia?
nie wiem czy navi miała, ale jasna skórka, silnik po modzie, xenony, no piękna była, na ładnej feldze, ale nawet nie wiedziałem, że gość chce sprzedać, bo może ja bym swoją pogonił i ją wziął ;)