a ja mam teraz 55 tysiecy udokumentowane...i jestem naiwna i w to wierze... hihi :wink: :twisted:
Printable View
a ja mam teraz 55 tysiecy udokumentowane...i jestem naiwna i w to wierze... hihi :wink: :twisted:
Hmm 10 lat i tylko 55 tysięcy :wink: :twisted:Cytat:
Napisał bija22
155tka ma 170 tysi przebieg na pewno prawdziwy
to ja zalicytuję ;) najwięcej widziałem u siebie, mam teraz 230 tys z lekkim haczykiem.Cytat:
Napisał as
silnik raczej też nie był rozbierany, jest w bdb stanie. Mechanik który regulował zawory ( w serw. alfa/lancia , nie aso ) bardzo pochwalił wałek itp. Nie mówiąc o tym że jak pojechałem cisnienia w klimie skontrolować do innego serwisu niż poprzednio to facet gały wywalił i powiedział że wielu silników słuchał, i że ten chodzi jak złoto :) aż się chopy złeciały obejrzeć dziwoląga :)
tak więc alfa jak każde inne auto, jeśli serwisowana to dłuuugo pojeździ.
acha, auto nadal jeździ na syntetyku i oleju nie bierze...
pozdrawiam
Pośmialiśmy się a teraz na poważnie - nie martwcie mnie - nikt nie ma więcej :?:Cytat:
Napisał E.T.
Czy to oznacza, że muszę zacząć uważać żeby mi się silnik na drodze nie wysypał ;//
Moja Alfa ma już 10.5 roku ma przejechane 237.127, z czego przy około 180.000 robiłem remont silnika po zalaniu.
189000-przebieg napewno oszukany, głównie dlatego, że nie wiadomo od kiedy nie działa prędkościomierz.
Moja poprzednia na liczniku miała 240 000, ale doszedłem do źródła i w roku 2001 miała ponad 300 000. Przebieg 420 000 km widizałem w 164 Super 3.0 V6 12v z zachodnich Niemiec.
Ja najwiecej widzialem 240.000 mil. Ktos sprzedawal w dieslu 2.4. Czyli okolo 384.000 km i jeszcze jezdzila. Czyli nie jest zle:)
Pozdr.
280tyś w 166 2.4JTD :)