-
Pod remizą może szał robi ale to jest dramat. Jak można założyć neony do Brery? No jak? Przecież to z żadnej strony nie wygląda dobrze. No ale tak to się kończy jak zapaleńcy japońskich aut zczają się, że jest coś takiego jak Brera. Nie no nawet pod remizą jest dramat.
-
Lipa i tyle. Jeszcze do tego ta siatka w grillu, żeby chociaż była lakierowana na czarno i miała większe oka...
Pozdrawiam.
- Rafał
-
Według mnie to nawet całkiem ciekawa alternatywa.
Tylko wykonanie tak jak w tej Brerrce, i kolor czerwony :)
-
Dobrze że nie czerwony pasek ledowy który sie porusza jak w "nieustraszony"...
-
Przekombinowane, nie dość że grill podświetlany to jeszcze progi. Dramat !
-
3 załącznik(i)
Dyfinitywnie za duzo niebieskiego koloru podejzewam ze w nocy przy tych predkosciach wyglada to jak jakis swiatlowod (smuga) Wyprzedzilo mnie cos w postaci wynalazku anstaina nie zdarzylem sie przypatrzec co to bylo
anstain wolal na to zarowka,w mojej wyglada to tak
Załącznik 76324Załącznik 76325Załącznik 76326Pozdro
-
Skoro pojawiają się tu zdjęcia, to by poznać opinie innych. Wg mnie trąci to choinkami, które niektórzy TIRowcy robią ze swoich ciągników. Jeszcze brakuje przyklejonej do szyby małej tablicy rejestracyjnej z imieniem kierowcy i będzie komplet.
-
proste uciechy dla prostych ludzi pozbawionych dobrego gustu, smaku, stylu i tysiąca innych... żenada
-
Rozmawiamy tu na temat podswietlenia grila a co do gustu to kazdy ma tu swoje zdanie jak na twoj gust alfagt19jtd
to lubisz sie zadowalac chociaz bys jakiegos resoraka wystawil zeby bylo wiadomo po co zes ta alfe kupil!Co do tablicy to orientujesz sie moze ile kosztuje tloczenie przydala by mi sie taka jedna tractor boy nie daje mi spac po nocach ma taka zajebista biala,to chyba kosc sloniowa.
http://www.youtube.com/watch?v=aOPeR...=results_video
Ten jest taki sobie troche duzo bieli ale...
Tyczy sie to tematu gustu itd...
-