Dzięki wszystkim za zaangażowanie. Temat do zakończenia. Oczywiście chodziło mi o wersję demo. Ogarnąłem temat i wszystko hula. Pozdrawiam.
Printable View
Dzięki wszystkim za zaangażowanie. Temat do zakończenia. Oczywiście chodziło mi o wersję demo. Ogarnąłem temat i wszystko hula. Pozdrawiam.
A to jest demo z językiem polskim?
Tylko ogólne funkcje, parametry i błędy w angielskim.
Napiszę tak - jeśli autor tematu nie potrafił wpisać w google Fiat Ecu Scan i wybrać pierwszego linku z wyszukiwarki a następnie pobrać wersji demo to ja już nie wiem...
Kolego semri, jak i drift-r . Wersja demo jest w języku polskim, sam taką posiadam, i na niej działam
Panowie. Jak powiedziałem temat do zamknięcia. nie chcę nikogo okradać. dlatego szukam czegoś co jest freeee. Pozdrawiam.
Description:
Stopped working
Problem signature:
Problem Event Name: CLR20r3
Problem Signature 01: fesmobile.exe
Problem Signature 02: 0.0.0.0
Problem Signature 03: 4f6b0189
Problem Signature 04: FESmobile
Problem Signature 05: 2.0.0.1
Problem Signature 06: 4f6b0189
Problem Signature 07: 2b5
Problem Signature 08: 24
Problem Signature 09: System.DllNotFoundException
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1032
Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?link...8&clcid=0x0409
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
taki blad wyskakuje mi przy instalacji. Wie ktos o co chodzi?
Fsmobile chcesz zainstalować na komputerze?
Jeśli tak to od razu pisze że jest on tylko do urządzeń z windows mobile. Czyli palmtopy, telefony.
Jeśli odpowiedź na pierwsze tytanie jest twierdząca to wiedz na stronę multiecuscan i pobierz wersję 1.0 dla PC
Dzieki drift-r! Tak zrobilem. Po poludniu biore laptopa pod pach i ide polaczyc sie z Alfa.