Strzelanie mogło by wystąpić po wielokrotnych nieudanych próbach odpalenia silnika w innych sytuacji nie uwierzę w strzelanie w dolot spowodowanych przepływomierzemCytat:
Napisał lesio146
Printable View
Strzelanie mogło by wystąpić po wielokrotnych nieudanych próbach odpalenia silnika w innych sytuacji nie uwierzę w strzelanie w dolot spowodowanych przepływomierzemCytat:
Napisał lesio146
Strzela, strzela - jak mi padł przepływomierz to przy dodawaniu gazu na zimnym strzelał jak źle wyregulowany 126p.
Z tego co pamiętam to ta przepływka kosztuje coś koło 700pln..Cytat:
Napisał Rafcio
A w Inter Carsie pytałeś :?:
jak zwykle masz inne zdanie.tym razem na pewno bledne.o sprawach wiary nie dyskutuje.wiem z doswiadczenia :wink: strzaly-powod prosty;bledna informacja z przeplywomierza o masie zasysanego powietrza.zbyt uboga mieszanka.pamietasz to zjawisko z gaznikowcow?Cytat:
Napisał 75andrew155
Nie to że mam inne zdanie tylko inne doświadzczenie z przepływomierzem , u mnie nie było strzałów tylko szarpanie i dławienie na niskich obrotach i tyle nie jest to zasłyszane tylko namacalne doświadczenie . Napewno co niektórzy mogą mieć inne doświadczenia z tkiego typu objawami i ja nie stwierdzam stanowczo że mam rację ale takie wyjazdy z maluchami na gażniku jest trochę brakiem smaku. Doświadczenie bardzo duże mam też z gażnikami z Alfa Romeo Gullietta i też na ten temat mogę coś powiedzieć nie tylko z malucha czy polonezaCytat:
Napisał lesio146
OK- jeżeli to ma komuś poprawić smak to napiszę, że strzelał, jak źle wyregulowana giulietta.
Tylko, czy to coś zmienia?