<krzyczy> Nieupiękrzajmy tego co już jest PIĘKNE!!!!
BO,STRACI SWÓJ WDZIĘK
Printable View
<krzyczy> Nieupiękrzajmy tego co już jest PIĘKNE!!!!
BO,STRACI SWÓJ WDZIĘK
Ja mam tak jak w linku na dole,ale to wyłącznie kwestia gustu bo alfa i tak jest piękna :wink:
To lepiej juz nie ruszać niż zrobić fajny przedni zderzak, progi a tył zostawić seryjny. Przód i bok będą siedziały nisko a tył normalnie :/Cytat:
Napisał mrutyna
No i według mnie na tych balonowych kołach i feldze a'la GTA (moim zdaniem to wersja felgi dla ubogich) z tymi nie kompletnymi spoilerami od niby Cadamuro (a tył zaginął ???) wyglada żenująco. Ale to tylko moje zdanie i bez urazy.Cytat:
Napisał slow
to mnie rozbawiłeś...Cytat:
Napisał bosniak_sg
może pokażesz coś dla bogatych
żenujące to tutaj jest coś zupełnie innego i to nie ta Alfa...Cytat:
Napisał bosniak_sg
Bogaty stylista :?: :mrgreen:Cytat:
Napisał bosniak_sg
Jak dla Ciebie profil 55 to balony to co powiesz o 65 na 15 calach ? Chyba zeppeliny.Cytat:
Napisał bosniak_sg
O ile mi wiadomo w Nowym Sączu nie najlepsze drogi. Więc uważaj aby nie pogubić plomb :)
Sam mam 55 profil i IMO to są jednak balony. Pakiet mrutyny jak najbardziej mi się podoba , nawet bez tylnej nakładki, natomiast przedni zderzak kolegi slow to jest jakaś pomyłka, oczywiście bez urazy, bo to kwestia gustu, a o tym się nie dyskutuje.
pzdr
tylko nie bardzo wiem dlaczego felgi rodzaju telefony to wg. kolegi bosniak_sg felga dla ubogich. Więc może załóżmy temat "felga dla bogatych..." ciekawe czy felga 18" asso na której stoi democar Alfa Clubu się do takich zaliczy a może wg. surowej oceny kolegi nie... :twisted:
dodam iż może na standardowym zawieszeniu zderzak GTA i progi nie wyglądają fajnie ale ja mam sport pack i nie zauważyłem aby była jakaś mega różnica w wysokościach między przednim a tylnym zderzakiem :lol:Cytat:
Napisał dominik156
Jestem jak najbardziej za...
- przyciemnieniem szyb,
- delikatnym spoilerkiem
- i tylko oryginalnymi progami :)
zobacz sam jak wyglad to np. w mojej alfce :mrgreen:
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...-vt2311,60.htm