witam ,na początek drodzy userzy / matrix156 , gardlo / proponowałbym poczytać regulamin!! Póżniej dopiero brałbym się za krytykę.
Printable View
witam ,na początek drodzy userzy / matrix156 , gardlo / proponowałbym poczytać regulamin!! Póżniej dopiero brałbym się za krytykę.
Zażyj Aviomarin :lol:Cytat:
Napisał gardlo
Nic dodać nic ująć :DCytat:
Napisał piotriix
Pozdrawiam
Sprzęgło jak jest twarde to jest do wymiany. Ja tak miałem. Jak napisał poprzednik cena sprzęgła z Valeo + wymiana to ok. 1000 zł. Radzę ci tez aby mechanik obejrzał koło dwumasowe. Za jednym rozebraniem połowy auta:)
Cena 1200 zł z Valeo.Pozdrawiam
gardlo, cześć tez dostałeś ostrzeżenie za występ publiczny od moderatora
A ja na to chłe, chłe, chłe, chłe :mrgreen: tylko niech później nie biadolą że nie ma nowych postów na forum, bo wszystko już wcześniej było, chłe, chłe. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał matrix156
Z tego co zauważyłem zakazane tematy to między innymi: wszystko co dotyczy ceny i czy warto kupić, oczywiście falujące obroty (nowe posty na ten temat powinny wogóle być automatycznie usuwane bo to już było tyle razy że aż skandal), pytania nowych w zakresie co się psuje najczęściej i czy alfa jest awaryjna (to działa na wyjadacza forumowego jak płachta na byka), rozrząd - co wymieniać i za ile (było, było, było), jaki olej polewać (oczywiście motul, ew. selenia - ale to było tyle razy że nogi się uginają), etc... Generalnie więc wszystko co dotyczy alfy 145/146/155/156/166/gtv/gt/ zostało już kiedyś poruszone w którymś z wcześniejszych wątków, warto więc rozważyć koncepcję zlikwidowania opcji "nowy temat" do czasu pojawienia się na rynku większej ilości 159.
Nie wiem czy w tym momencie nie łamię jakiegoś punktu regulaminu - pewnie tak (ale nie chce mi się tego sprawdzać), nie wiem też czy sprawy nabijania sie z zakazywania powtarzania wątków nie były już wcześniej poruszane i czy w tym momencie właśnie bezczelnie czegoś nie powtarzam za co serdecznie przepraszam i w razie konieczności mogę złożyć sromotną samokrytykę.
Oczywiście przepraszam kolegę założyciela tematu za to że z mojej wypowiedzi nic się nie dowiedział a jej treść porusza kwestie daleko niezwiązane z jego problemem.
radze pocztać za co dostałeś ostrzeżenieCytat:
Napisał matrix156
j.w.Cytat:
Napisał gardlo
wystarczy zapoznac sie z regulaminem
witam!!!z twojej wypowiedzi można wywnioskować jedno.skoro większość tematów została kiedyś poruszona i wszystko zostało napisane oraz wyjaśnione,to forum już jest nie potrzebne... :|?:Cytat:
Napisał gardlo
no może tylko dla starych bywalców i wyjadaczy
:D
ja,prawie rok temu byłem zielony w temacie alfy,nigdy wcześniej nie miałem i nie naprawiałem takiego samochodu...
aż do teraz!!!
los tak chciał,że kupiłem moją alfinkę z walniętym rozrządem,i sam się na niej uczyłem poznając to auto coraz lepiej.nie powiem dała mi ostro popalić,miałem też chwile zwątpienia,włącznie z wymianą silnika :(((
dzięki temu forum dowiedziałem się dużo naprawdę ważnych rzeczy,które przydają się w eksploatacji i naprawach,jest to kopalnia wiedzy opartej na faktach a nie jakieś tam teorie mądralińskich...
teraz moja alfa jeździ super i daje mi mnóstwo zadowolenia!!!
powiem szczerze, nie chcę innego samochodu :D
byc może kiedyś zmienisz auto na innej marki. i zarejestrujesz się na forum jej dotyczące...
wówczas będziesz tak samo zielony i chłonny wiedzy jak ci nowi teraz... :?:
Z mojej wypowiedzi tego akurat wywnioskować nie można.Cytat:
Napisał andro34