-
iwok nie musisz mi pisać jak dziecku:) ,tylko dlatego dopytałem dlaczego niemożliwe bo kierownica choć wygląda inaczej po lifcie to rozmiary ma takie same (długość,nie średnice) ,obudowa stacyjki jest identyczna i trzpień drążka kierowniczego także więc jest to możliwe ,tylko właśnie pytanie czy wymiana taśmy airbag plus ics jest opłacalna ,a do tego dochodzi inna instalacja pewnie w polifcie bo tam jest już can .
wymiana kiery na model po 2001 roku z mikro przyciskami po bokach po wymianie ics-a i tasmy nie będzie problemem .
-
Tylko że ten ICS, taśma i kiera robią tłustą cenę. Ponad kloca :P to ja podziękuję za przyciski głośności przy kierownicy :D
-
i jak zawsze wszystko rozbija się o pięniądze:) a tak apropo ics to czy cycko-pokrętła są wymienne ? Bo mój prawy cycko-pokrętlak chodzi strasznie ciężko ,tzn ciężko go wcisnąć bo kręci się normalnie
-
Wymienna jest ta gałka. Ściągasz ją na chama z trzpienia potencjometru (taki czopik ze ścięciem jak w starych radyjkach :) ). Jeżeli chodzi o sam potencjometr to też się go wymienia. Jest na taśmie do wyciągnięcia po rozkręceniu ICSa. Uwaga bo prawy jest inny niż lewy.
-
dzięki ale narazie dam mu czas bo chyba się wyrabia ,jak kupowałem to nie szło go wciśnąć a teraz już jest nienajgorzej