a jak wygląda kluczyk z otwieraniem bagażnika i czy mógłbym taki sobie dopasować ?
Printable View
[166] A da się jakoś zrobić, aby bez wkładania kluczyka otworzyć pilotem z kluczyka?
no to chyba że...
hmmm może i można by było przełożyć stacyjkę z nowszego modelu tylko kwestia czy starszy samochód będzie odbierał sygnał do otwarcia bagażnika...
Z tym czy Ci się uda zaprogramować nowy kluczyk (scyzoryk) do Twojego auta to nie mam pojęcia.. musiałbyś z jakimś człowiekiem zajmującym się programowaniem pogadać.. a kluczyk z otwieraniem bagażnika wygląda tak: (przynajmniej ja mam taki)
http://img441.imageshack.us/img441/8932/p2411101716.jpg
podejrzewam że zaprogramowanie nie sprawiło by problemu, bardziej chodzi mi o to czy odbiornik w samochodzie odczyta sygnał otwarcia bagażnika nadawany z pilota...
chyba żeby też wymienić odbiornik w samochodzie na nowszy...
jak by się tak dalej zgłębić to by chyba pół elektroniki samochodu wymienił:D trudno wyczuć jak to by naprawdę było
Może być tak że centralka będzie obsługiwać tą funkcję a może być tak że nie i wtedy musiałbyś nowszą centralkę założyć.. ale jak to do końca jest to nie wiem bo zbytnio się nie znam na tych rzeczach :/