To kupuj tą zanim Ci tą OKAZJĘ ktoś chłopie podbierze !!!!!!!!!!!!!!
Printable View
czy moge kogos z sznownego forum prosic o rozkminienie
ZAR93900007070705
Przesadzacie. Auto ma prawie 200 kkm przebiegu, bardzo biedne wyposażenie, bez sterowania radiem w kierownicy, automatycznej klimatyzacji, alufelg. Stawiam dobre piwo że nie ma też Bose, nie ma ośmiu airbagów, tylko sześć. Ja podobne auto znalazłem w Niemczech za 6000E z dołożoną beżową skórą z jakimiś tam drobnymi defektami eksploatacyjnymi. Trudno je porównywać do tego przekrętu z BB.
Co do ceny – to po prostu będzie wymagało pewnie kilku napraw, być może jest po malowaniu, być może przebieg jest jeszcze większy, warto zwrócić uwagę na to czy nie ma szumiącej skrzyni, wahaczy do wymiany, itd. Jestem wprost pewien, że parę kosztownych drobiazgów jest do zrobienia, ale ktoś kto szuka auta za 23000 zł nie oczekuje po aucie że będzie jak nowe.
co do kupna auta , to przebiegiem bym sie nie sugerował tylko faktycznym stanem mechanicznym i wizualnym
Mają takie przebiegi i od razu niższą cenę. Przejrzyj mobile.de – jest trochę golasów w tej cenie. Pewnie komisowych, pewnie coś kombinowane, ale powtórzę jeszcze raz: ktoś kto szuka auta za 23000 zł nie oczekuje po aucie że będzie jak nowe, pewnie dopuszcza jakieś elementy do malowania, coś do zrobienia w najbliższym czasie. Ja kupiłem niewiele droższy distinctive ze skrórą, ksenonami, z polskiego salonu, z niższym przebiegiem, ale z wyceną za pierwszy serwis trochę ponad 5 tys zł.
w koncu ktos rozsadnie mowi oczywiscie nie szukalem nowki
obejrzalem pare sztuk i dokladniej w kazdej bylo cos do zrobienia ale szczerze nie znalazlem jakies mega rzezby jak szukajac np leona top sport gdzie byla tragedia - wspawane cwiary itp.
co do przebiegu zawsze wole pewne 250000km niz 120000 od dziadka helmuta co do kosciola jezdzil a ze slabo wierzacy....
PS
temat zamykamy juz kupilem dzieki za pozytywne nastawienie gdzie kazdy mysli ze jak w salonie dal 140000zl to po 5 latach dostanie za alfe wiecej...