Chyba będziesz musiał wyciągnąć ICSa i zobaczyć o co kaman. A mechanizm karty działa normalnie? Wciska się kartę z oporem i po naciśnięciu wypluwa ją prawie całą?
Printable View
Chyba będziesz musiał wyciągnąć ICSa i zobaczyć o co kaman. A mechanizm karty działa normalnie? Wciska się kartę z oporem i po naciśnięciu wypluwa ją prawie całą?
tak wciska sie normalnie i wyskakuje.
- - - Updated - - -
to jak znajde chwile bede musial sie pobawic
Czyli w tej "szparze" na karte nie ma być żadnego adaptera? Wkłada się kartę z całym plastikiem bez wyłamywania?
tak. Zasadniczo był adapter do kart sim ale jeśli masz nie wyłamaną to taką możesz tam włożyć z całym plastikiem.
Poniżej taki właśnie adapter.
Dzięki.
Włożenie karty powinno skutkować uruchomieniem telefonu? Mimo, że wkładam kartę to korzystanie z telefonu jest niemożliwe. Jakby nie widział karty sim? Od nieużywania mogło się coś z tym stać?
Po prawidłowym wsunięciu karty w zakładce telefon po chwili zacznie myśleć i szukać sieci. Skoro tego nie robi to coś jest skopane. Może wystarczy przeczyścić, może coś nie kontaktuje a może jest zepsute. Tego nikt Ci nie powie. Musisz rozkręcić i szukać problemu.
Witam podepne sie troszke pod temat. mam alfe bez telefonu. i moje pytanie brzmi czy jesli kupię ICS-a z tel. to czy zamontowanie wystarczy zeby zadziałało, czy trzeba wymieniać coś wiecej. i czy to jest opłacalne.docelowo chciałbym też navi, żeby było.
Po co Ci navi? Polski nigdy nie było. A niemcy czy inne kraje skończyły się ponad 5 lat temu. Jeżeli chodzi o tel. to nie wystarczy ICS. Musisz mieć też mikrofon na podsufitce, pociągnąć wszystkie kable i nie wiem jak z anteną.
Doprecyzowując wypowiedź "Marka", skończyły się mapy, tzn ich aktualizacja. Fabryczna nawigacja ma się dobrze i dalej pomaga dojechać do celu.