Czy ktoś jeszcze się odezwie? Z tego co widzę Dzumka jest w moim wieku, może my się już znamy, a nawet o tym nie wiemy :D uczyłem się i w mechaniku i w budowlance.
Piotrek
Printable View
Czy ktoś jeszcze się odezwie? Z tego co widzę Dzumka jest w moim wieku, może my się już znamy, a nawet o tym nie wiemy :D uczyłem się i w mechaniku i w budowlance.
Piotrek
mnie nie będzie napewno bo ide na kawalerskie :)
sobota 20-tego lub dzien pozniej w niedziele jak dla mnie,bo w ten wlasnie weekend tam bede,jesli nie grill to mozna by na jakas kawe sie zgadac jesli oczywiscie data odpowiada,aha i który z panów tak czesto mi macha obok RCKU :wink:
Mi osobiście jak już pisałem, pasują obydwa weekndy(no chyba żeby coś nagłego, ale mam nadzieję, że nic się nie wydarzy), tak więc dla mnie może być też 20-21.09 :D
Ja również odwiedzałem obydwie szkoły.Cytat:
Napisał b.piotrus
Mi również tak by pasowało.Cytat:
Napisał adi599
Przejeżdżam tamtędy dosyć często więc może to ja, bo macham na okrągło, tak że chyba będę musiał kogoś do machania zatrudnić. :)Cytat:
Napisał adi599
ja juz zatrudnilem i wlasnie dlatego kulam sie teraz do Nysy :roll: , spotkanie proponuje 20-tego w sobote o 16 , co do miejsca to moze miejscowi podpowiedza,a co dalej to wyjdzie w praniu moze jeszcze ktos sie zjawi,jesli cos nie gra to mnie poprawcie ale mysle ze bedzie git,pozdrawiamCytat:
Napisał dzumka
Mi też pasuje 20 o 16 tej. Może parking nad jeziorem a tam sie zobaczy co dalej.Cytat:
Napisał adi599
Ok. 20.09. o 16 :D - parking nad jeziorem, koło głównej drogi- będzie widać z ulicy i nikt się nie zgubi :D
Mam nadzieję że dołączą się również te osoby, które nie udzielają się w tym wątku a będą w pobliżu.Cytat:
Napisał b.piotrus
W czwartek jestem w Nysie i raczej juz nie bede mial dostepu do neta,a wiec do zobaczyska w sobote o 16.00, aha wedke sobie wrzucic do bagaznika :?: : :mrgreen: