Ok, w poniedziałek zapodam temat koledze, który będzie to robił. W razie dobrych efektów, czy ktoś byłby chętny też coś pomalować tą metodą?
Printable View
Ok, w poniedziałek zapodam temat koledze, który będzie to robił. W razie dobrych efektów, czy ktoś byłby chętny też coś pomalować tą metodą?
Ale jaką bo już się zgubiłem trochę :D Hydrografiki?
To ja jestem zainteresowany i to bardzo :D Wszystkie elementy plastikowe wnętrza w GT. Mogę to do Was wysłać, bo jeździć do Opola ani Piły to mi się nie opłaca. Tym bardziej, że kuriera mamy taniego jak barszczyk z uszkami :D
tylko wtedy 3 sprawy:
1. Jakieś fotki poglądowe wcześniejszych prac kolegi można zobaczyć?
2. Jaka jest szacunkowa cena za "wymalowanie" takiego elementu?
3. Jaki jest szacunkowy czas realizacji takiego zamówienia?
jak nie chcesz na forum pisać o takich szczegółach to możesz na PW :)
Będę wiedział dopiero jak się z nim spotkam, widziałem jego parę prac, całkiem spoko ;) Wrzucę fotki jak będę miał. Ceny na pewno będą dobre, a czas to ok 3-4 dni z wysyłką myślę. Jak będę znał szczegóły, to dam znać.
To czekam z niecierpliwością na info :)
Też się chętnie przyjże efektowi końcowemu.
A dla oczekujących i zainteresowanych efektem podrzucę kilka fotek modyfikacji konsoli w 156, 147 i GT odpowiednio - hydrografika, folia, farba.
156 - hydrografika
Załącznik 75786 Załącznik 75789 Załącznik 75792 Załącznik 75791 Załącznik 75793 Załącznik 75788 Załącznik 75790
147 - folia
Załącznik 75784 Załącznik 75785
GT - lakier
Załącznik 75795 Załącznik 75794
Najciekawszy efekt jak widać dała hydrografika, ale niestety jak widać nie jest to metoda idealna i trzeba uważać przy takich wzorach jak carbon gdyż widać na wzorze każde "pofalowanie".
koślawe wzory na tej hydrografice
W tym właśnie cały problem hydrografiki. Aczkolwiek w rzeczywistości nie rzuca się to tak w oczy jak na zdjęciach.
proponuję looknąć fotki tu:
http://www.forum.alfaholicy.org/156/..._pulpicie.html