joe, rejestrowałem tak lancie lybrę 1,8 z gazem nigdy więcej auta z Włoch i z gazem same nerwy jak bym nie miał znajomości to ten gaz bym musiał wymątowć
Printable View
joe, rejestrowałem tak lancie lybrę 1,8 z gazem nigdy więcej auta z Włoch i z gazem same nerwy jak bym nie miał znajomości to ten gaz bym musiał wymątowć
konrad156, masz rację ja swoją szukałem trzy miesiące i znalazłem w Holandii w Serwisie alfy a oglądałem tam chyba ze 20 alf i w tym roczniku wszystkie ponad 300tys przebiegu tylko w Polsce robi się 110tyś i coś mi za tania ta alfka wydaje mi sie ze jest bez prawa rejestracji
kolego matrix znów piszesz posty pod postami!!!! dlaczego nie używasz opcji edytuj!!! a potem biadolisz ,że dostajesz ostrzeżenia :evil:
na dokumentach się nie znam szczególnie tych Włoskich ale mogę podjechać i obejrzeć ten samochód. Na oko pewno zbyt wiele nie da się sprawdzić ale zawsze coś więcej niż tylko opis i zdjęcia. Jak byś już wpadł z tak daleka do Krakowa to mogę pomóc np. w zawiezieniu samochodu do odpowiedniego mechanika od AR który powie co i jak jest z samochodem, podepnie pod komputer itd.
jak by coś to pisz na PW lub gg:4021387
dzisiaj wyjeżdżam i do niedzieli wieczora nie będę miał dostępu do internetu tak, że jak by coś to tel 512 078 158 mogę podjechać np. w poniedziałek i zrobić dokładne zdjęcia wszystkiego co z zewnątrz. Ale aby nie było że się narzucam ;)
fajny opis
spore spalanie :PCytat:
Auto spala ok 6-7 m3 gazu na 100 km .
Ja mieszkam we wloszech,doplacaja tylko przy montazu nowej instalacji i tylko w wybranych serwisach ok 30-40 % dla CNG.Cena instalacji teraz to 1500 euro.Cytat:
Napisał piotriix
Moge pomoc w sprawie dokumentow,juz 4 auta sprowadzilem z Wloch,moj gg 4980725.Cytat:
Napisał mrutyna
matrix156 co masz na myśli mówiąc o dogłębnym sprawdzeniu dokumentów? Na co zwrócić uwagę? Co sprawdzić i jak?
mrutyna Dzięki za pomoc! Chętnie skorzystam z takiej możliwości :) Będę dzwonił jutro.
melek_italia Do Ciebie też jutro się odezwę :)
Ps. sympatycznie spotkać się z takim szerokim odzewem chętnych do pomocy osób :)
Dzięki wszystkim za pomoc i sugestie.
Pozdrawiam.