Śmietnik śmietnikiem... Moderatora sprawa.
Ale żeby w 7 z 9 postów zwracać uwagę i odbijać piłeczkę... Jak dla mnie też śmietnik.
Printable View
Śmietnik śmietnikiem... Moderatora sprawa.
Ale żeby w 7 z 9 postów zwracać uwagę i odbijać piłeczkę... Jak dla mnie też śmietnik.
To też moderator może posprzątać.
P.S. Nie drapać się ;)
P.S. 2 - swego czasu interesowałem się poliuretanami i rzeczywiście tych tematów jest już kilka a zakładanie nowego powoduje tylko większe utrudnienie dla osoby chcącej czegoś na ten temat się dowiedzieć. Więc może lepiej jakiś temat odświeżyć niż zakładać kolejny bo tematy na forum w większości już były przerabiane a coraz częściej zdarza się dublowanie. Czasem takie tematy potrafią być prawie jeden pod drugim.
Czytałem inne tematy, twoje posty też, ale nie chciałem się opierać tylko na twoich doświadczeniach.
Dziwne że jedni potrafią pomóc i odpowiedzieć a inni tylko krytykować i podkreślać że na pewno osoba
pytająca nie użyła opcji szukaj.
Jeśli tak bardzo wkurza Cie to że nie odgrzałem starych tzw kotletów i stworzyłem nowy temat,
to zostań administratorem i dawaj bany takim jak ja.
Mało osób słyszało o poliuretanach i kupuje chińskie wahacze co później widać po postach typu "coś mi trzaska pomóżcie"
Takich tematów jest multum, a jak ja stworze temat dotyczący porad kupna trwałego zawieszenia - spinasz się i krytykujesz!