Mnie się nie podoba, ale jak już słusznie kolega wcześniej napisał o gustach się nie dyskutuje. Twoje auto i Tobie ma się podobać. Ale moim zdaniem to takie coś to pasuje ale do Scanii a nie alfy.
Printable View
Mnie się nie podoba, ale jak już słusznie kolega wcześniej napisał o gustach się nie dyskutuje. Twoje auto i Tobie ma się podobać. Ale moim zdaniem to takie coś to pasuje ale do Scanii a nie alfy.
To wygląda mniej więcej tak :):):):) :D:D:D:D
Zibi wybacz moją bezpośredniość, ale nie jest Ci głupio, że przynajmniej 75% kierowców z którymi się mijasz na drodze śmieje się z Ciebie i zastanawia pod jaką remizę zajeżdżasz?
Pozdrawiam.
- Rafał
Cześć Rafał
Po głebokim zastanowieniu,ani trochę.Pozdro
a jak to wygląda na drodze? inni kierowcy nie mrugają Ci światłami, że ich oślepiasz? Ogólnie projekt nie bardzo mi się podoba- za dużo swiatła, ale to tylko moje zdanie :)
Jak widać i z Alfy można zrobić auto pod remizę :)
Nikt mi nie mrugną l jeszcze?Jak juz opisałem umocowałem oświetlenie tak żebym mieścił sie w normach europejskich,przeciez to jest oczywiste że jak bym cie oślepiał to musiałbym to zdemontować.Jak chciałbym cie oślepić
podpiął bym przyczepke z akusem zamontował potęrzny chalogen puścił bym sie drogą szybkiego ruchu a na drugi dzień czytał bym o poszkodowanych w gazecie Do bywalców remiz nie wiem co tam do was przyjeżdza ja jestem z miasta(sorry za bezpośredniość)Nie bawie się na wiochach.Pozdro
mimo ze ja akurat jestem fanem swiecidelek (tak, jestem wiesniak, ale dobrze mi z tym :P ) to akurat Twoj pomysl kolego mi nie przypadl do gustu. jakos faktycznie do tira to bardziej pasuje niz alfy :) ale jak juz ktos wczenisje wspomnial, Twoje auto, Tobie ma sie podobac, my tylko mozemy wyrazic swoje zdanie na ten temat :)