Tle ze przy ruszaniu nie slychac zadnych stukow. Np. jak wjezdzam powolutku na kraweznik to tez slychac tez ten huk.
Printable View
Tle ze przy ruszaniu nie slychac zadnych stukow. Np. jak wjezdzam powolutku na kraweznik to tez slychac tez ten huk.
Jutro podam Ci numery poduszek,i sprawdż sobie tak jak pisałam wcześniej,jeśli nie masz nikogo do pomocy to może udaj się na jakiś warsztat zaprzyjażniony.
- - - Updated - - -
Jak wjeżdzasz na krawężnik cały zespół napędowy się przestawia,więc stąd mogą być te stuki.
A może stabilizator?
Kolego dzisiaj to sprawdzilem i jak mam na hamulcu recznym to stojac przodem do auta , silnik pochyla sie w strone kierowcy czyli tak jak by tył silnika szedl do dolu z jakies 5 cm . Dodam ze jak wzialem latareczke i zajrzalem tam za silnik to na dole widac taka jak by lape tylko ze to chyba skrzyni biegow jest i tam ta guma jest strasznie popekana, probowalem rurka to poruszac zeby zobaczyc ale to za mala sila zeby cokolwiek powiedizec. Jak myslisz moze to byc ta poduszka skrzyni? Teraz spadam do pracy ale jak wroce to podjade jescze na ta stacje zeby mi sprawdzil na szarpakach chyba zeby byla pewnosc.
No i pewnie to jest problemem,ale jak sprawdzisz do końca to pisz.
Kolega Ba._Ba. mial racje. Z prawej strony lacznik stabilizatora i gumy drazka stabilizatora. Jak sie szarpnie za łacznik to az chodzi caly drazek. Trzeba zamowic i wymienic. Ale podobno dosc duzo roboty przy wymianie tych gum jest.
No to dobrze że tylko stabilizator koszty bedą o niebo niższe niż nowe poduszki.Pozdrawiam ANET.
Dokladnie. Juz wszystko zamowione i tylko wymiana. Dzieki za zainteresowanie tematem.