Wiem,bo słyszałem jak gra..tylko z założeniem bose jest sporo roboty.
Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2
Printable View
no mechanicy mi tak mówili czyli każde radio będzie pasować? nie zależy mi na niczym specjalnym CD/MP3 i ma coś dudnić w środku i tyle
Ja rozwiązałem to w jeszcze inny sposób, a mianowicie wyprowadziłem sobie kabel USB z tyłu radia i przedłużką pociągnąłem go do schowka.
Każde będzie pasować, jest to tylko kwestia odpowiedniego ułożenia kabli z tyłu. Ja mam osobiście JVC KD-G351 (na sprzedaż jak byś był zainteresowany) i pasuje idealnie.
obojętnie jakie radio w rozmiarze 1din,co kupisz zależy tylko od Twoich upodobań i zasobności sakiewki.Zwróć tylko uwagę na kolor podświetlenia i dokup ramkę żeby było estetycznie.Osobiście polecan markę Clarion.
A u mnie siedzi Becker Indianapolis z czerwonym podświetleniem. Świetnie się zgrywa z deska rozdzielczą po zamontowaniu srebrnej ramki. Mapy już nie pierwszej młodości ale dalej używam nawigacji przy każdej okazji. Super jakość i po mimo tego ze jest już 8 letnie nie zamienił bym na nic nowszego.
Sent from my MB860 using Tapatalk 2
Odświeżę trochę temat.
Chciałbym też zmienić radio z oryginalnego (156 FL z navi i GSM). Radio mam już upatrzone tylko problem tkwi w tym czy jest miejsce z tyłu na sporą ilość kabli które to radio posiada?
Załącznik 82523
Jeśli nie jest dłuższe niż obecny Blaupunkt to miejsce na kable się znajdzie.
nie wiem jakie jest oryginalne. Głębokość montażu tego to 160mm
mam podobną ilość kabli może nawet troche więcej, mam radio z TV itp itd , wejdzie spokojnie, tylko musisz odpowiednio ułozyć kable, żeby wszystkie wpadły na dół do schowka wtedy radio ci wejdzie cacy :)