-
Deka07 mam nadzieje ,że się nie obraziłeś bo nie miałem zamiaru coś ala anty czy kryptoreklamy tu ci robić . Co do kalkulatorów to zależy z jakiego korzystasz bo ja jak wbije dane to przekierowuje mnie do wybranych ubezpieczycieli i wtedy oblicza mi z danej ubezpieczalni koszta. Zawsze tak obliczam i cena zawsze mi pasuje .
-
Nie, nie, nie :). Kalkulatory owszem są w towarzystwach typu direct (AXA, Liberty, Link4 itp.), ale jest małe ale... Ja jako przedstawiciel towarzystwa np. Link4 mogę dawać dodatkowe zniżki, które w kalkulatorze internetowym nie są dostępne. Poza tym większość liczących się towarzystw na rynku nie udostępnia kalkulatora osobom oprócz przedstawiciela: PZU, Egro Hestia, Warta, InterRisk, Compensa itd. itd. Nie poznasz ceny jeżeli nie skontaktujesz się z przedstawicielem. To tyle co do tematu kalkulatorów.
-
No to jak to jest ,że gadam z przedstawicielem i on sam mi doradził ,żebym kupił przez neta to dostane dodatkową zniżkę 10%.
-
Proste pytanie: od jakiej podstawy te dodatkowe 10% zniżki? Każde towarzystwo inaczej wycenia pojazd, model, a nawet wersję wyposażenia dlatego dodatkowa zniżka 10% tak naprawdę nic nie mówi.
Zapraszam Nazar do prostego porównania, na które mam nadzieję się zgodzisz. Wyślesz mi parę danych na priv potrzebnych do wyliczenia składki i wówczas będziemy mieli pełny obraz różnic pomiędzy kupowaniem w direct a multiagencją. Jestem przedstawicielem 10 towarzystw ubezpieczeniowych - to już jest w czym wybierać. Serdecznie zapraszam.
-
Spoko... Co ci wysłać na priva? Oprócz numeru konta:) Bo tych danych z kalkulatora trochę jest . Jak mnie przekonasz to może sam cie polece na forum:D heheh bo raczej nie przyjade do ciebie . Ale sam jestem ciekaw co ci z tego liczenia wyjdzie.
-
-
No już ci odesłałem . Tylko się nie smiej bo szczerość zabija:D
-
Składka wyliczona i przesłana na priv. Jak się podoba???:)
-
No nie powiem z wyliczen wyszło nieco taniej więc polecam kolege . Przebija ofertą jak narazie wszystkie ubezpieczalnie jakie brałem pod uwage .
-
Ja płace 1089 zł z NW w PZU i niestety ale będe musiał zostać, bo gdzie mi nie wyliczają to jeszcze więcej wychodzi ja jestem współwłaścicielem ale niestety wiek :/