przeciez szewi napisal ,ze to fotka ex alfy,mysle ze szewi wyglada inaczej:)
Printable View
Alfa Szewiego to TI i ma inny wzór felg na zimę;)
szewi to jest Twoja była??Wiem ze widzialem to zdjecie
Ja wczoraj zrobiłem trasę z Berlina do Wrocławia. Alfa miała cały przód totalnie oblepiony. Co chwilę musiałem stosować spryskiwacze reflektorów, żeby zobaczyć jasność. Na dodatek przyklejone pokłady lodu miały kolor niebieski, od płynu :) Niemieckie autostrady właściwie były nieodśnieżone. Dopiero po naszej stronie na drodze była równa warstwa ubitego śniegu, po którym można było zwiększyć prędkość.
No przeciez napisalem :-)
No wczoraj wieczorem bylo w Germanii momentami ciezko Lecialem z Duseldorfu do Stuttgartu.Czasami predkosc spadala mi nawet do 60km h ale przynajmniej wiem po co mam Q4,chociaz chwilami bedac praktycznie na lodzie zero kontroli.Jakies tam hamowanie pulsacyjne,plus reczny a i tak Alfa z gorek poprostu sie zsuwala.Podawali w Traffikach ze pare Tir polamalo sie w strzelbe,szczegolnie kolo Koln
- - - Updated - - -
www.youtube.com/watch?v=R8EXTyiRMcM
Też doceniłem naszych drogowców 2 lata temu. Niemcy praktycznie nie odśnieżali swoich autostrad na bieżąco. Po minięciu granicy inny świat. Nie wspomnę o chodnikach czy drogach lokalnych - 3 dni po opadach zalegała na nich kilkucentymetrowa warstwa śniegu - sól im się skończyła :aetsch:
Kiedys na sliskim hamowalem tak jak piszesz czyli pedal do podlogi i mialem wrazenie jakbym jeszcze nabieral przez to predkosci no i puscilem pedal i pulsacyjnie i dalem rade,jestem pewny ze gdybym nadal trzymal ten pedal w podlodze to byloby bum:)abs pomaga przy skrecaniu