Sobota, góra żar, od samego rana jeśli będzie czynne :)
Printable View
Sobota, góra żar, od samego rana jeśli będzie czynne :)
Oglądałem dzisiaj "Narciarski weekend" i pokazywali górę żar, więc chyba to działa (no chyba, że to był film z zeszłego roku). :D
Ja w niedziele uderzam na Jaworzynę :)
BTW. Nie ufam od kilku lat meteorologom, chyba ze sobie sprawdzę pogodę na stronie US Airforce, ale tam maja na dwa dni tylko:D Widocznie nasi mają lepsza technologie niż siły powietrze USA skoro "przewidują" pogodę na 16 dni :D
Tez rozważam Jaworzynę w niedziele z rana :) ponoć warunki bardzo przyjemne.
Jeśli ktoś wybiera się na słotwiny, to radzę poczekać na śnieg. Stok testowany od 30.12.2012 do 02.01.2013 - warunki bardzo słabe - jeden lód.
Ja wjechałem 23 grudnia i 24, 25 w Wiśle mieliśmy lód na stoku to workiem zjeżdżaliśmy później było ok :P kolega teraz jest w krynicy to mówi że nie jest źle ale to nie to samo co stok w prawdziwą zimę.
Bylem w weekend na Nowej Osadzie w Wisle, tylko sztuczny snieg, ale warunki sa ok. Szalu nie ma, ale chyba najlepsze warunki w okolicy, o ile temp powietrza nie jest +5 i nie pada deszcz to mozna smialo jezdzic.
Zawsze jest sztuczny śnieg:P chyba że masz gigantyczne opady to go nie produkują bo mają pod dostatkiem:P
Podobno na jaworzynie krynickiej są niezłe warunki - tak kolega mówił wczoraj. Ja osobiście czekam aż dosypie sporo śniegu i słoneczko wyjdzie, tak, żeby jeździć z pełną przyjemnością :)