Trochę mnie to dziwi jak na 3h jazd zaplanowanych. Może najpierw jakiś trenning jest a potem jazdy na czas?
Jak dla mnie zdecydowanie za mało.
Dzieki Ligarku - zobaczymy jak z frekwencją , trza by sie rozgladnać za dodatkowymi dniami i planem :) Jestem za
Na szybko to mamy całe jezioro do dyspozycji z wielką piaszczystą plażą, rowerami wodnymi, łodkami itp itd wiec w samej miejscowości jest co robić. Pzoa tym to napewno w grę wchodzą turniej w siatke, noge zośke maryśkę i tenis stołowy ;) Twoja ulubiona wycieczka rowerow też jest do zorganizowania :P
Ponadto mamy w okolicy pierwsze w polsce muzeum techniczne, szerokie rozlewisko wiec pewnie sływ kajakami.
Witam
Ja się pisze z gościem
Czyli
Kubacik
+ 1 gościnny bolid
Pozdrawiam
Ligar , która część Toru Kielce będzie do dyspozycji w ramach tej imprezy ?
- tor kartingowy
- mała pętla
- duża pętla
Krusz, rafter zbiorę te pytania i wyślę do SJS. Prawie wszystko jest pewnie jeszcze do ustalenia wiec myślę, że dopasują się do naszych wymagań. Aby mieć jednak pewność potwierdzę to i dam odpowiedź.
Aby was uspokoić i aby była jasność, nie interesuje mnie tor kartingowy ani mała pętla, zwłaszcza za taką cenę. Ma mieć to wygląd prawdziwego track day po dużym kółku lub nawet jeśli nas wpuszczą i będzie taka możliwość pętli z odcinkiem leśnym. Wiem, że sie da, bo byłem na track day exotic cars niestety tylko jako widz. Ale dwóch kolegów z forum brało tam czynny udział wiec może się wypowiedzą.
Oczywiście na początek jeśli będzie taka wasza wola szkolenie techniki jazdy po torze ( nie interesuje mnie kurs zapinania pasów i ustawiania kierownicy ;) ).
Aby była jasność jest to wstępny plan zaproponowany przez organizatora wiec zmniejszyć ilość szkolenia na korzyść jazdy na czas - uważam że jest to do zrobienia.
- - - Updated - - -
Andrzej na impreze nie moze być zapisów bo nic konkretnego nie zostało jeszcze powiedziane. Wrecz niektórzy będą nas tu niedługo palić na stosie że od tego zaczynamy....
Jestem na tak, nie wiem czy zdążę poskładać auto ale nawet jak nie to Cytryną na LPG polecę:)