Swietny pomysł. Możesz napisać jak to zrobiłeś? Gdzie przykleiłeś i czym kostkę? Może jakieś foto
Printable View
Swietny pomysł. Możesz napisać jak to zrobiłeś? Gdzie przykleiłeś i czym kostkę? Może jakieś foto
Po prostu zdjołem obudowę stacyjki na której umieściłem transponder i zawinełem kilka razy izolacją w koło stacyjki,blisko anteny immo.Proste i kilka setek w kieszeni.
jeszcze jedno- tą antenę widać jakoś? W którym miejscu ją montują?
musisz odkręcić bodajże 2 śruby pod kierownicą które trzymają osłonę, jak ją zdejmiesz to w okół stacyjki będziesz miał okrągłą antenę plastykową przylej do nie pestkę, ale nie wzdłuż pętli tylko pestka ma być prostopadle do niej, tak jak być kluczyk wkładał do stacyjki, pestka jest prostopadle, a to ważne bo może czasami nie łapać
powodzenia
aaa zapomniałem dodać że ja też tak mam, ale ja kupiłem centralkę z kluczykami typu scyzoryk za jakieś 100zł, do tego dokupiłem grot za 10zł i podłączyłem ją w 30 min pod instalację, jak również zyskałem to , że teraz mruga do mnie alfa ;) a to plus ;)
Ja właśnie tak zrobiłem ,nowa centralka centralnego uniwersalna,kluczyki scyzoryk,teraz kierunki mrugają i zamykam z pilota nawet z 10 piętra a prędzej na oryginalnym to przy drzwiach dopiero łapał .Pestka przyklejona i nie ma problemów.
i chyba to najlepszy pomysł !!!
szkoda tylko, że ja się skusiłem dopiero po 4 latach po użytkowaniu na jednym kluczyku i bez mrugania na montaż centralki uniwersalnej, bo w końcu jestem zadowolony z tego!!
Taką centralkę zamawialiście na allegro? Mam kluczyk tylko do otwierania bez pilota. Jest możliwość wpięcia takiej centralki tak, żeby otwierała bagażnik? Bo w poliftach niema nic bardziej wkurzającego jak za każdym razem otwieranie całego samochodu i ciągnięcie za tą wajchę :D.
Może ktoś polecić jakiś zestaw z jak najprostszym montażem:). Może alfa w końcu do mnie pomruga:D