Witam
Tak jak w tytule kupiłem i od wczoraj jeżdżę , auto jest naprawdę ekstra .
Pozdrawiam Wszystkich
P.S. Dzięki za namiary do ludzi sprzedających części do Alfy .
Printable View
Witam
Tak jak w tytule kupiłem i od wczoraj jeżdżę , auto jest naprawdę ekstra .
Pozdrawiam Wszystkich
P.S. Dzięki za namiary do ludzi sprzedających części do Alfy .
tot dawaj wiecej zdjec i moze wrzucilbys cos jak to wygladalo przed naprawa??Niech sie dobrze sprawuje.Pozdrawiam
Muszę zrobić jeszcze jakieś fajne zdjęcia ale to już jak zrobię w czwartek krzemowe zabezpieczenie lakieru... będzie się pięknie błyszczała itp... Jestem pod wrażeniem jak samochód się prowadzi , totalny brak drgań na kierownicy od silnika a przecież w dieslu zawsze coś tam kołysze, ekstra jest limit prędkości i piskliwa informacja o jego przekroczeniu a także przytrzymujący ręczny ruszając pod górę ( nawet nie wiedziałem że to mam).
Dynamika jest naprawdę ekstra aż się boję programu lojalnościowego u kolegów ze srebrnych Alf ... :)
dobry, muszę się z Tobą zgodzić. To że ASO ma dostęp do nowych ori części, i ma autoryzację fabryki to nie znaczy że robią najlepiej, śmiem twierdzić, że dobry blacharz zrobi lepiej i taniej robotę niż aso. ( Nie mówię tu o p. Heniu w stodole) choć na Kubie widziałem takich, którzy z kawałka blachy potrafili na krawężniku cuda zrobić.
- - - Updated - - -
A przy okazji chętnie poznam opinię o sprzedającym z Proszowic, bo ma kilka Alf na sprzedaż.
Macie racje w ASO bywa różnie ale jeżeli się ma zaufanego mechanik to można zrobić to dużo taniej , ja tak miałem i zapłaciłem naprawdę dobre pieniądze.
Małe warsztaty to pracownikiem jest właścicieli, szef więc zależy mu na opinii itp... i często jest to jego pasja.
Proszowice ... jak kupiłem tą Alfę to na drugi dzień znalazłem posty :) o niej na forum... i było trochę zmartwień . Na szczęście tylko w mojej głowie , sprzedający naprawdę ok oczywiście to nie jest człowiek który zna ten samochód i może o nim dużo powiedzieć bo aut ma naprawdę dużo i ciężko o każdym opowiadać. Bardzo dobry kontakt z sprzedającym ( korekta faktury, odesłanie tłumaczeń... wszystko tak jak powiedział było zrobione) . Po prostu trzeba samemu dokładnie oglądać samochód i podjąć decyzję bo jak jest rozbite to w 80% widać co i jak .
Ja naprawiałem dla siebie i wyszło naprawdę ok .