W mojej tak jest,wszystkie 3 sie sciemniaja
Printable View
A to pytanie mam bo się zastanawiam a nigdzie nie mogę tego znaleźć czy w każdej 159 są podgrzewane lusterka zewnętrzne?? bo tak w 145 miałem i włączane było z ogrzewania tylnej szyby. a tu jak to jest to jak to działa??
w 159 też się podgrzewa razem z tylną szybą.
ale jak włączam szybe to nie czuje żeby lusterka się ciepłe robiły a w 145 była gorące :D
No więc byłem w ASO u Bołtowicza na Rosoła 55- zestaw 3 panów pogłówkował i wypowiedział się co następuje: nie widzieli jeszcze, żeby w AR 159 były zewnętrzne fotochromy, nie mieli do czynienia z instalacją elektryczną w zewnętrznych lusterkach odpowiedzialną za przyciemnianie, no i w żadnym aucie sprzedawanym u nich w salonie nie było nawet takiej opcji do wyboru. Choć nie wykluczyli, że auta sprzedawane w innych krajach mogły mieć takie cudo.
W każdym razie zakupiłem oryginalne wkłady, wyposażone jedynie w matę grzewczą i pozostaje cieszyć się fotochromem jedynie wewnętrznego lusterka.
Nie wydaje mi się żeby w 159 były lusterka zewnętrzne fotochromatyczne.
Przeglądnąłem cały ePer i opcja 525 dotyczy tylko i wyłącznie lusterka wewnętrznego.
Także kolego BURATINO pokaż te twoje fotochromy ;>
ja również znam osobę, która ma zewnętrzne fotochromy wcześniej miał 156 i w lusterkach podczas gdy ktoś miał źle ustawione lampy to oślepiało teraz tego problemu już nie ma aha no i ta osoba ma w wersji TI
Co niektorzy sa ciezcy,to ze czegos nie posiadacie w swoich pojazdach,badz nie widzieliscie tego,nie znaczy wcale ze tego Alfa nie posiada na stanie.Niedowiarkow odsylam,niech sobie przeanalizuja wyposazenie w mojej Alfie,na podstawie nr.VIN
NR jest w temacie-Prosba o sprawdzenie nr VIN,strona 28
525-lusterka zewnetrzne/wewnetrzne elektrochromatyczne
Nikt nie jest ciężki, tylko potrzebuje potwierdzenia.