Witam
czy naprawdę żaden z was nie może zrobić tych kilku fotek pod maską???..... będę naprawdę wdzięczny.
pozdrawiam
Printable View
Witam
czy naprawdę żaden z was nie może zrobić tych kilku fotek pod maską???..... będę naprawdę wdzięczny.
pozdrawiam
Ach niech będzie, zdjąłem pokrywę i masz parę fotek, myślę że nakreślą co i jak jest podłączone. Pod każdym zdjęciem masz opis co i jak.
Pozdrawiam :)
Załącznik 84053Załącznik 84054Załącznik 84055Załącznik 84056Załącznik 84057Załącznik 84058
Serdeczne dzięki to mi da pewien obraz.
147 bez klimy - rzadki okaz ( wiem że w Belgii kroili moc w jtd ale żeby klimę ? )
a może tylko ktoś pokrętło ci złe założył ? :lol:
nie masz gratów od klimy pod maską ?
Masz rację moc została okrojona do 74kw / 101km, ten sam model motoru dysponuje Doblo, niestety pod maską również nie ma nic do klimy ani chłodnicy (dałem fotki na poczzątku) ani sprężarki.
Bo Belgia to kraj sknerusów ;)
Ubogie wersje to tam norma. Kiedyś chciałem kupić mazdę z tamtąd. Wszędzie w standardzie były dwie poduchy, oprócz Belgii. Więc nic dziwnego.
Przy okazji ja zapytam. Da się zmienić zwykłą klimę na kilmatronik?
W saabie 9-5 wystarczyło wyjąć pokrętła i do tych samych wtyczek podłączyć ten od klimatronika.
Napewno da się zmienić klimę manual na klimatronic ale na pewno nie będzie to tak jak opisałeś w saabie ponieważ to klimatronic dwu strefowy a więc trzeba wymienić nagrzewnice i panel ale to i tak łatwiejsza operacja niż u mnie.