<OO> <haha>Cytat:
Napisał bobryt
dobry jestes!
A wiesz, ze gdybys spowodowal nawet najmniejsza stluczke nie majac waznych badan - efekt jest mniej wiecej taki, jakbys nie mial OC? :lol:
Printable View
<OO> <haha>Cytat:
Napisał bobryt
dobry jestes!
A wiesz, ze gdybys spowodowal nawet najmniejsza stluczke nie majac waznych badan - efekt jest mniej wiecej taki, jakbys nie mial OC? :lol:
No co ty... ja zawsze dzień po terminie robię. W dniu kiedy przegląd jest już nieważny... może lepiej pojechać dzień wcześniej :wink:Cytat:
Napisał adasco
jakby miał stłuczkę?:P posmarowałby policji i pojechał zrobić przegląd:P haha
ot taki przypadek z życia wzięty:P nie mówię że ja, ale ktoś z mojej rodziny miał taką akcję:p haha
Tym bardziej ze na zlocie szalal.Bobryt dobry z Ciebie gigus :DCytat:
Napisał adasco
To rob jak ja. w przeddzien, kiedy sie konczyCytat:
Napisał ozzy
Ja musiałem w tym roku zrobić przegląd tydzien przed terminem bo wyjeżdżałem za granice
Czy przypadkiem w regulaminie zlotu i wypadu na lotnisko nie było zapisane, że samochód musi miec ważne badanie techniczne? :DDD Pytam oczywiście z czystej ciekawości ;-)Cytat:
Napisał bobryt
E chyba nie. Policja zabiera wtedy dowód, ale OC działa. Z AC jest problem i owszem.Cytat:
Napisał adasco
Jest na forum jakiś agent ubezpieczeniowy, który może jednoznacznie wyjaśnić tą kwestię?Cytat:
Napisał krzychoo
Też mi się tak wydaje.Cytat:
Napisał krzychoo
Podejrzewam, że może być problem z odzyskaniem pieniędzy z OC sprawcy jeżeli to "ty" nie byłeś sprawcą.