no dzień dobry :) a foty to gdzie??Cytat:
Napisał DDEvil
jak bedziesz miał pytania wal smiało, witamy w rodzinie 156 :)
Printable View
no dzień dobry :) a foty to gdzie??Cytat:
Napisał DDEvil
jak bedziesz miał pytania wal smiało, witamy w rodzinie 156 :)
DDevil ale powiedz cene pls :) Bo mysle nad czyms takim. To jest 2.4 zwykle czy multi jet??
Dobre pytanie bo właśnie miałem zadać takie samo :). Powiedzcie mi szanowi koledzy czy w Alfie GT jest ten sam komp?
Mam u siebie po niemiecku a nie trawie strasznie tego języka. Wszedłem w menu, znalazłem w opcjach zmianę języka, próbowałem zmienić na angielski i wtedy pojawia mi sie komunikat po niemiecku którego nie rozumiem (jest coś o navi i przycisku ESC) i język nadal pozostaje niemiecki. Jeśli ktoś mogłby pomóc to proszę o łopatologiczne wyjaśnienie jak to trzeba zrobić.
...ok, po kilku godzinach zmudnego przeczesywania setek tematów wiem już że posiadam navigację z systemem Connect Nav+ i do zmiany jezyka potrzebuje setup cd. Takze moje pytanie mozna uznac za nieaktualne :)
hmmm co do ceny to dosyc niska byla bo razem z przetlumaczeniem papierow itp 22500 ale wydalem prawie 500 zeby ja sprawdzic i tak jak juz pisalem do wymiany na juz wachacze gorne i za niedlugo amorki z przodu a tak pozatym wszystko ok.
spokojnie spokojnie narazie mam takie zrobione telefonem na szybko jak ja juz odbiore to umyje i zrobie fotki :) to wrzuce.Cytat:
Napisał Paweł156
A ja tam wiem wiem tyle ze 2,4 jtd 150 koni a o dokladnie to sie znawcow musisz pytac :)Cytat:
Napisał Konrado
multijet występował dopiero w wersji 175km i 200-210km(w 159)Cytat:
Napisał Konrado
no to czekamy niecieprliwie :)Cytat:
Napisał DDEvil
Cytat:
Napisał Paweł156
No ja wiem ale nie pisal nigdzie mocy :) Kurde choruje na taka...
Na ktora ?? na tako co kupilem czy na 159 ?Cytat:
Napisał Konrado
bo ja to chetnie bym zamienil tego sportwagona na 166 ale po liftingu :mrgreen:
ale na to po liftingu mnie jeszcze nie stac :( ale moze kiedys :wink:
na taka: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6097887Cytat:
Napisał DDEvil
ew skora by byla mile widziana i xenon ale taka tez jest fajowaaaaaaaaaa
Panowie proponuję trzymać się tematu :mrgreen:
Przepraszmy MISTRZU <biabelwesoly>