Peżo 405 2.0 T16? :)
Printable View
405 niewidziałem juz z pół roku :) juz czesciej lancie theme widuje :) lub crome
U nas toledziaków wcale już nie ma. 145/6 troszkę jeździ, 155 też czasem gdzieś przejedzie, natomiast 164 bardzo rzadko widuję. Znam jednego gościa z Puław co ma 164 TS. Nowszych alf jest w ch*j.
164 to wyjątkowo paskudy samochód! Prawda Anetko? ;) I stary do tego. Chyba nie ma się co dziwić...
164 to auto piękne wcale nie brzydsze niz volvo i saaby, citroen xm czy mercedesy z tamtych lat , ktorych na ulicach rowniez jest malo. Z tego samego powodu co 164.
Rafał mysle ze uwage ludzi n astacji zwracal stan Twojego auta- ktory napewni jest wysmienity, ponieważ jak sam pisałes dbasz i pompujesz w tego dziadka mnostwo pieniedzy.
A poza tym to Alfa Romeo... Ta marka czaruje wszystkich...
A poza tym za wiele to tych aut si enie sprzedawało w ttamtych latach? Z salonow raczej nie wyjezdzalo ich tyle co e34 czy w124.
tak samo jest ze 166 ktore widzialem moze ze 4 w swoim zyciu a auto jest nowsze.
Alfa 164 nigdy nie zginie, dlatego że jesteśmy jeszcze MY, czyli zapaleni miłośnicy tego modelu :)
Dla mnie nie ma lepszej limuzyny z tamtych lat.. 164 to jest samochód, którym trzeba się przejechać, który do teraz robi wrażenie na drogach.
Mając 17 lat, nigdy nie myślałem o Alfie, a na pewno tym bardziej nie o 164, natomiast parę lat później, stałem się Jej posiadaczem. Dziwne prawda?
W moim mieście, nie spotkałem się jeszcze z tym modelem. Stwierdzam śmiało, że na chwile obecną, jestem jedynym posiadaczem, wśród tych 32tysięcy osób, które tutaj mieszkają :D
I na pewno długo tak pozostanie!
się rozpadły ;) ile można je katować na zaśnieżonej kostce bokiem ;)
Już tak nie gadaj ... wystarczy popatrzeć na nówki sztuki i ile 159 miciaków i julek jeździ po PO.
No i do tego smaczek to maserati ujeżdżane przez blondyne po poznaniu.
Mi się jakoś nigdy nie podobała 164 ..
Ale widuje często w PO 2 lub 3 - nigdy nie moge skojarzyć czy 2 to nie są te same + jedna Mirona, ale on chyba już po poznaniu nie jezdzi ;)
Ceny 166 w ostatnim czasie sprawiły ze jest ich sporo na ulicach ...