A jaki nr masz na swojej? Bo w serwisie mogli Tobie podac ostatni nr produkcyjny do tego modelu.
Wysłane z mojego GT-I9000
Printable View
A jaki nr masz na swojej? Bo w serwisie mogli Tobie podac ostatni nr produkcyjny do tego modelu.
Wysłane z mojego GT-I9000
no u mnie nic nie widac bo nie jest jeszcze nic tkniete i wpadlem na pomysl podjechac do serwisu i zeby podali wedlug vinu jaka tam sie znajduje ... bo jade w niedziele do polski bym kupil 2 i potem tylko wymienil po powrocie
to znalazlem na jednej z aukcji
60814977 60816616 46522786 46811229
Bosch 0445010006
teraz moje pytanie ten numer co jest bosch ....... jest na prawie wszystkich pompach taki sam tylko te numery wyzej sa inne i praktycznie tego co ja potrzebuje 60816616 na allegro nie ma ani jednej... teraz moje pytanie musze koniecznie szukac z tym numerem czy jeden diabel jaka kupie wazne zeby byla od 2.4 jtd...??
a czemu nie chcesz regenerować?
auto utknelo w niemczech i nie che zeby dlugo stalo u mechanika zeby mnie potem nie skasowal jak ja zbozea ja de teraz do polski u bym kupil 2 i tylko dal wymienic.
a bo zapomniałem ze tam CR już jest :P niedawno robiliśmy w robocie klekota na pompie i mi tak zostało ;) przyznaje się do błędu
Panowie to jak to jest z tymi pompami musze szukac identycznej jakiej ja mam czy nie??