-
no właśnie myślałem nad tym subem też wiesz może jak on gra? czy może poprostu mocniejszy wzmacniacz kupić np taki
http://allegro.pl/wzmacniacz-5-kanal...005969619.html tam jest 4x50 plus 200W przy 4 ohm.
sory że tak marudze ale chce zacząć kupować a nie wiem dokładnie co kupić żeby dobrze grało
-
Jak gra to Ci nie powiem, dużo również zależy od obudowy, jej strojeniu przy subie i od muzyki jakiej będziesz słuchał.
Ja Ci powiem tak, nie podałeś budżetu, więc ciężko powiedzieć co by Cie zadowoliło. Dodam że prawie zawsze droższe znaczy lepsze jeśli chodzi o CA. Jak masz na P + T i suba to pewnie że tak.
Ten wzmacniacz to parametry ma podobne ale 5 kanałów, to jak tamten tylko z dodatkowym monoblokiem na sub.
-
Jeżeli masz fundusze to sobie odpuść 5 kanałowy wzmacniacz . Kup wzmacniacz jeden na głośniki a drugi na suba. 1/2 kanałowy. Dla czego uparłeś się tak tego Alpine ? jaką masz kasę na to ? co chcesz z suba np. niezłe dupnięcie ? to polecam ci Yakuze 12/15 moc 350/400 RMS . Łatwy do napędzienia i dużo może znieść. Miałem kiedyś takiego.
Pamiętaj że wygłuszenie doda ci trochę kilo :-D
-
dzięki kupiłem już własnie Alpine PMX-F640 do tego Alpine SPG-17CS - 17cm i Alpine SWG-1044 10 cali. teraz już tylko czekam na reszte kabli mat i może na weekendzie zaczne rozkręcać i montować
-
Orejętuje się ktoś może jak najlepiej przeciągnać kable w GT w drzwiach? bo wlasnie wszytko rozebrałem i zobaczyłem ze jest tylko kostka przy drzwiach i nie ma miejsca wgl na kabel do głośników. zastanawiam się czy nie bd trzeba nawiercać dziury na kabel
-
Niestety trzeba wiercić jak ma być ładnie i dobrze
-
głośniki podłączone wszystko działa ok ale teraz jak najlepiej pociągnąć kabel zasilający może ktoś się orientuje dodam tylko ze mam angielska wersje czyli kierownica po lewej stronie
-
to jak masz wersje angielską to tak jak My :)
-
jednak znajomy mechanik mi to już zrobi :) tak wiec jak bd czas to na weekendzie albo w nastepnym tygodniu kończę audio
-
1 załącznik(i)
tak wiec nie dokończony jeszcze bagażnik jeszcze brakuje tylko dociąć górny mdf
Załącznik 93119