A łączysz tym ELMem z adapterem typ 1 ??
Printable View
A łączysz tym ELMem z adapterem typ 1 ??
elm w ogole nie chce sie polaczyc tylko kkl z adapterem zielonym , pozniej bede mial ten kabel to napisze co wyszło pod fesem
- - - Updated - - -
po podłączeniu lampo pod komputer pokazał bład tylniego czujnika (czujnik na tylnym wachaczu byl odpiety od momentu kiedy ja kupiłem i swiatła działały dobrze) , jak brałem test poziomu wysokiego to lewa lampa szła normalnie go gory , nie wiem czemu czegos takiego w fesie nie ma na prawa lampe . Nie wiem czemu nie mogłem wykonac kalibracji lamp - komunikat o nie odpowiednich warunkach
silniczki chodza ale tylko w te strone w ktora lampa idzie w doł i teraz pytanie jak sprawdzic czy to wina silniczka czy moze czujnika na wachaczu ? czy moze jeszcze cos innego?
Kolego wszelkie testy dotycza obu lamp bo podlaczasz sie do mastera (lewa lampa) a prawa jest slave.
Jak Ci ida tylko w dol to podaj jakie masz napiecia na czujnikach. Moim zdniem miales zle ustawione lampy i teraz tylny czujnik wprowadzil zmiany.
Kalibracja jest mozliwa pod warunkiem ze niemasz bledow.
Wysłane z mojego GT-I9000
jak ja kupilem to czujnik z tyłu był odlaczony i tak caly czas jezdzilem wiec dziwne ze po 1,5 roku nagle lampy zwariowały ze nie ma z tyłu podlaczonego czujnika
Dzis przyszedł czujnik po zamontowaniu i zrobieniu kalibracji lampy chodza jak powinny :) (czujnik z bmw m3 ) , swoja droga zaskakujace jest to ze 1,5r xenony działały dobrze bez tylniego czujnika :)
Bo powód był taki jak napisałem.
Wysłane z mojego GT-I9000
no tak tylko od poczatku nie pasowało mi właśnie to ze przez 1,5 r było dobrze no ale co zrobic :)
Mam pytanko jak wygląda sprawa przeszczepu xenonów?? Co oprócz lamp przeba kupić, czujniki?? I czy jest sens??
żeby było to tak jak jest w orginale to musisz kupić nowe lapy 2x czujnik, system spryskiwania, zbiorniczek na płyn i chyba pompę, nie warte moim zdaniem zachodu