As... ułatwiło teraz glowa boli jeszcze bardziej -dzieki :mrgreen:Cytat:
Napisał as
a jakie masz???? ;//Cytat:
Napisał piotrsobon
piszac jezdze - rozumiem ze jezdzisz na calorocznych? takie nie ;//Cytat:
Napisał rigobert
Printable View
As... ułatwiło teraz glowa boli jeszcze bardziej -dzieki :mrgreen:Cytat:
Napisał as
a jakie masz???? ;//Cytat:
Napisał piotrsobon
piszac jezdze - rozumiem ze jezdzisz na calorocznych? takie nie ;//Cytat:
Napisał rigobert
A ja proponuje Barum Polaris, co prawda jeszcze nie kupiłem (na dniach!!!), ale na takich jeździłem poprzednim samochodem i nieźle się sprawdziły.
No i cena przemawia za zakupem, bo opona w rozmiarze 195/50/15 za niespełna 170 PLN to nie jest dużo.
Zgadzam się nie ma co przesadzać. Domyślam się, że Kolega jeździ na DEBICA FRIGO :wink:Cytat:
Napisał Sylwik
Jeszcze jedna ważna sprawa kupujac nowe opony zwracajcie obowiazkowo uwagę na date ich produkcji - proponuje uzgodnic ze sprzedającym podczas zamawiania, aby nie były starsze niż rok :>>
Barum POLARIS 2 195/50R15 82 T można kupić już za 142 zł z dostawą pod wskazany adres, ale najpierw proponuję wizytę w kilku pobliskich zakładach zajmujących się serwisem opon, bo kombinacja z samodzielnym zakupem może się okazać nieopłacalna :mrgreen:Cytat:
Napisał adk
z niedrogich dobre są SAVA eskimo S3, wydaje mi się że ciut lepsze od Frigo zwłaszcza na mokrym, niestety w rozmiarze 195/50/15 są tylko z indexem H więc kosztują ok 190 pln sztuka
Cytat:
Napisał Sylwik
Zadałeś pytanie, ja Ci odpowiedziałem, więc powaliła mnie Twoja logika, że to opony całoroczne. Pomijam już wszystko mówiącą samą nazwę opony Wintersport.Cytat:
Napisał rigobert
Pozwolisz wyjaśnie- zadałam :P , popatrz w profil za odp. dzieki..Cytat:
Napisał rigobert
Cytat:
Napisał rigobert
zgadza sie typowo babska :oops: ..napisales ze jezdzisz !!!! śniegu jeszcze niema wiec???....założyłam ze masz całoroczne....gdybys napisał jezdziłem.....prawdopodobnie bym zakumała :wink:
zrozumcie kochani panowie...poprosiłam o pomoc poniewaz musze sama sobie kupic...jestem poza granica Polski....uwazalam lepiej sie zapytac tu na forum.....niz sprzedajacego ktory by mi prwdopodobnie wcisnał jakis szajs :? .... Alfe mam 8 miesiecy a kupiłam ja na oponkach letnich....
Z całym szacunkiem dla mnie zwyklego kobiecego laika nazwa jak nazwa....chciałam Waszych osobistych opini jakimi oponkami zimowymi jezdziliscie... i czy mozecie je polecic niedoswiadczonej kobiecie :(Cytat:
Napisał rigobert
Jesli sie zle wyraziłam - mea culpa ;//
ja mam zimowki cos kolo takiego rozmiaru jak autor tematu i nie ma problemu
Przepraszam za foux pas, ale nick masz rodzaju męskiego..Cytat:
Napisał Sylwik
Ale ja na nich "jeżdże" w zimie..Cytat:
Napisał Sylwik
A "jeździłem" to na Hankookach w zeszłym roku w lato.. :D
Najprościej było napisać, że polecam Dunlopy.. zimowe Dunlopy oczywiście..
No bylo ... :PCytat:
Napisał rigobert
Cytat:
Napisał rigobert
haha.... a temat kolega tez przeoczył :P
Pozwolicie ,że się podłączę pod temat. Czy można założyć zimówki np. 185/65 R15 jeśli letnie mają 195/55 ? Chodzi mi głównie o profil opony...